Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 3

(séria)
Trailer 1
USA, 2022, 6 h 54 min (Minutáž: 46–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

John Krasinski, Wendell Pierce, Nina Hoss, Peter Guinness, Alexej Manvelov, James Cosmo, Betty Gabriel, Michael Kelly, Michail Safronov, Adam Vacula (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Ve 3. sérii seriálu Tom Clancy’s Jack Ryan závodí Jack s časem a křižuje Evropou, aby zabránil nebezpečné frakci ruské vlády obnovit sovětské impérium a rozpoutat třetí světovou válku. (Prime Video)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (55)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takéto nudné seriály si strč niekam, John Krasinski. Prvá séria báječná, druhá predstavovala zošup dole a tretia nuda. Akonáhle sa rozpúta akcia, je to skvelé a v daných momentoch cítiť produkujúceho Baya. Problém je, že čistej akcie je v celej 3. sezóne všehovšudy, čo ja viem, 500 sekúnd? Jasné, Jack Ryan ani v knihách nikdy nebol o akcii, skôr o mrazivej zákulisnej politiky, ale čoho je veľa, toho je príliš. Kasting je fajn; najviac (zase) baví Michael Kelly, ktorý si do nemalej miery kradol už 2. sériu. Ale ono je to proste v niektorých momentoch fakt strašná, preukrutná nuda. Len 2* si nezaslúži, na to je príliš priemerná (v dobrom zmysle slova, hoc si uvedomujem, ako divne to znie), ale za mňa je 3. séria sklamanie. Najväčšou zábavou je (ne)paradoxne česko-slovenský fíling: séria sa natáčala aj v SR (vrátane najnapínavejšej scény celej série) a kľúčová dejová súčasť deja sa zameriava na českú prezidentku (!), ktorej pravú ruku hrá Marián Mitaš. Pozerať sa na to v našincovi akiste bude vzbudzovať bizarné pocity. Scenáristi s pribúdajúcimi epizódami pritvrdzovali s WTF momentmi á la Hostel. Takže českú prezidentku ochraňuje JEDEN bodyguard, ktorý je samozrejme skorumpovaný a keď sa rozhodne uniesť ju a zabiť, tak si proste sadne do jeho auta, on ju odvezie na samotu pri lese a tam sa ju pokúsi zavraždiť, všetci pijú slivovicu, dočkáme sa octovrahyne (už na tlačovke počujem tie otázky od TV JOJ: „A naozaj ste zavraždila vlastného otca v mene republiky?“) a komando v autoservise prehľadá všetko, ale ani najinteligentnejšiemu členovi nenapadne prehľadať jamu. Ryanova partnerka v podaní Abbie Cornish po 2. sérii absentuje i tu. A opäť bez jediného vysvetlenia, čo pripomína nezabudnuteľný incident s chudákom Brandonom z Kroku za krokom. Niektoré veci sa v Hollywoode nemenia. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ešte že tu máme tú CIA, ináč by sme boli v prdeli! Po výbornej prvej season, si v dvojke urobili prču z Venezuely, no a trojka je už ad absurdum. Tvorcovia akoby žili v inej dimenzii - výsadok U.S. v Rusku, česká prezidentka s agentom CIA v katakombách pod Kremľom... WTF! Dopozerané len kvôli tomu, len aby to martýrium už bolo za mnou. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[55%] První série mě bavila, i když poslední díl mě až tak nenadchnul ale ok, solidní 4* mi celkově vyšly. Druhá mi přišla ještě lepší, tam už jsem ten plný počet hvězd udělit prostě musel. No a tato nová třetí? No, po shlédnutí se cítím nějak rozpolceně. Tu atmosféru už to prostě nemělo a zápletka je taková průhledná a v mnohých divácích jistou kontroverzi nejspíš způsobí. Téma Ruska a jejich raket, to působí dneska trochu divně. Ale já nepatřím naštěstí mezi ty lidi, abych řešil nynější válku na Ukrajině a zastával se některé ze stran – tohle téma s nikým neřeším. No a když se vrhneme na rozepisování tohoto děje, tak na jednu stránku to působí zajímavě, vidět lokace ČR (nejčastěji Prahu a Pražský hrad), k tomu fiktivní českou prezidentku, která vystupuje jako americký prezidenti s velkými pravomocemi. Zpočátku mě to celkem bavilo, ale pak jsem se začal trochu nudit, a to řetězení postav, jejich záměrů, zrad a spojenectví – to vše mě už pak otravovalo a finále jsem totálně odzíval. Někteří herci se snaží, potěší mě vidět známé postavy jako je ústřední Ryan nebo Greere, ale to je asi tak všechno. Nové postavy mě moc nebavily a akce? Sem tam se objeví a je kvalitně natočena, ale o tom tahle série stavěná není. Nebudu zde dávat odpad jako někteří uživatelé, ale ani to nebudu moc vychvalovat. Vyloženě špatné to nebylo, ale čekal jsem víc. Snad vznikne ještě 4 řada, která bude ve všech ohledech lepší. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektná séria, perfektná. Dokonalý studenovojnový staromilský konflikt medzi USA a Ruskom s perfektným zapracovaním Českej republiky. Jasné, pri dnešnej situácii človek takmer zažíva DejaVu pri sledovaní, tie podobnosti s reálnym svetom sú fakt že zaujímavé, napr. Česká prezidentka ála Čaputová (blondýnka s dlhými vlasmi, samozrejme tam podobnosť končí), zmienky o Ukrajine a podobne. Samozrejme potom sa to rozbehne inak, tie intrigy, postavy pred aj za oponou, zdánlivý koniec dve časti pred koncom, aby sme následne dostali nervydrásajúci záver, ktorý mi pripomenul tie najlepšie snímky s Ryanom na filmovom plátne. Veľmi dospelý a veľmi atraktívny seriál, ktorý fakt stiera rozdiely medzi VOD a kinom na minimum. Bavilo ma to od prvej minúty po poslednú a postavy tu boli aj charakterovo aj castingovo fakt vynikajúce, okrem hlavného tria (Ryan, Greer a November) fakt sadla najmä postava Luky, doslova som hltal všetky tie veci, ktoré predo mňa tvorcovia predostreli. Ešte jedna posledná séria a máme koniec éry Krasinského a už teraz mi to bude nesmierne chýbať. Odporúčam všetkými desiatimi a nechápem, čo čakali od toho tí, ktorí tomu dali tak slabé hodnotenia. Chápem, že v druhej sérii v Rambo zakončení človek možno čakal aj tu niečo podobné, ale toto je dokonalý špionážny politický triler, presne ako filmové verzie s Fordom, Baldwinom či Affleckom. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Jako   První 4 díly nejlepší komedie co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Ani nevím co všechno na českých reáliích dřív vyhlásit. Takhle se cítí Mexičani při všem přefiltrovaném, kde se všichni jmenují Hector?   A ani dějově to moc nedávalo smysl Poslední 4 díly byly místy super, akční, mělo to spád. Ale scénář kolem a kolem největší zoufalost co jsem viděl. A to mám první 2 řady docela rád. Jestli o tom někdo uvažuje, tak jedině z důvodu pobavení. Vlastně ani nevím jak to ohodnotit. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (17)

  • V epizodě je na monitoru zobrazena mapa letiště v České republice. Už na první pohled jde ale vidět, že názvy a polohy měst vůbec nesedí s realitou a že je mapa špatně (Ostrava je zobrazena vedle Prahy apod.) (TheEvilTwin)
  • Filmaři se dopustili chyby, když policejní motocykly ve snímku představují civilní verze s viditelně přidělanými majáčky a levnými polepy. Originální policejní verze tohoto motocyklu je jednomístná, má speciální ochranné rámy, jiné kufry a vzadu teleskopický maják. (Aneter)
  • Velká část 3. série se odehrává primárně v České republice. Točily se lokace Prahy, Mladé Boleslavi, Čáslavi a dalších měst. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama