Reklama

Reklama

Dve a pol kačky

  • Česko V husí kůži (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tieto vtáky rozhodne nie sú nahnevané, svoj život si užívajú plnými zobákmi. Byť v husej koži je ťažká pohoda, predovšetkým pre gunára v najlepších rokoch. Animovaná komédia Dve a pol kačky prinesie jednému takému gunárovi špeciálnu úlohu. Musí sa začať starať o dve malé kačičky a pomôcť im z bahna, ktoré tak trochu sám spôsobil. Ich spoločné dobrodružstvo ukáže, že rodina môže mať všetky možné podoby aj tvary a dokonca aj perie. A že priateľstvo a rodina je tá najväčšia zábava a jazda. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (25)

malylada 

všetky recenzie používateľa

Nic, co by dokázalo diváka animovaných filmů překvapit. Všechno v zaběhlých kolejích, originalitu nehledejte a ani samotné postavičky nejsou nikterak zajímavé. Není tu prakticky žádná přidaná hodnota a tvůrci naštěstí solí jednu akci za druhou, což neustále vyvolává pocit, že se něco děje. Za dva dny si nevzpomenu, že vůbec V husí kůži vzniklo.......5/10 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Sympatický animák, ktorý nemá vysoké ambície, ale za to vás dokáže vypnúť. Chýbajú tu však tzv. „bad ass“ vedľajšie postavy, ktorí by mali spestriť celý príbeh. Odporúčam jak pre malých, tak aj pre veľkých. PS.: Poznámka korytnačky na slimáka je epic! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Duck Duck Goose" je asi ukážkovým príkladom filmu, ktorý by som pre svoje určite nevybral. Animácie sú okey, no potom sú tu postavy a príbeh. A nielen mám pocit (ako tu písali asi všetci), že je to plné klišé a absolútne klasické, no dokonca si myslím, že keď si vezmem Penga, tak je podľa mňa absolútne hrozným hlavným hrdinom. Vieme, že sa na konci rozhodne urobiť správnu vec, no nemá absolútne žiadny cit pre zodpovednosť, starostlivosť alebo čokoľvek. A všetko čo robí je v podstate z donútenia a faktu, že nemôže lietať. Jeho hlášky a snahy sú často zúfalé. A hoci je super, že sa ku koncu rozhodne zmeniť, tak jeho osud mi bol úplne ukradnutý. Je to predvídateľné, je to staré a neprináša to nič, čo by sme už nevideli. Zloduch filmu je schizofrenický kocúr, ktorý je viac otravný, než Peng. Jeho hlášky ma nebavia, jeho dizajn je nudný a okrem toho mám tiež pocit, že neprináša do toho nič. Len neskutočne otravné monológy, ktoré ma nebavia po prvých piatich minútach. A naše malé kačky sú inteligentná tínedžerka a malý hladný kačiak, ktorý nevie čo so sebou a furt musí utekať. A čo sa týka husí, ktoré vidíme, tak máme tu veliteľa, ktorý je tvrdý a jeho dcéru, ktorá je tu len preto, aby mal Peng nejakú lásku. Ako som povedal. Nič nové. Len s našim hrdinom a zloduchom to dostáva ešte aj nepríjemný tón, nakoľko sú tak neskutočne odporní. Nie najhoršie čo som videl, ale aj tak veľmi zlé. Svojim deťom, by som to nepustil. Hodnotenie: D+ ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane žiaden zázrak, na druhej strane slušné celorodinné dobrodružstvo v peknej animácii. Síce Čínu cítiť viac, ako by človek možno chcel, na strane druhej, nie je takýchto filmov až tak veľa, takže sa to dá prekusnúť. A na stranu tretiu, dcérka, keďže má ešte len 6 rokov, si z toho nič nerobila, keďže si to ani neuvedomila. Malo to pekné ponaučenie, malo to atmosféru a napätie, malo to sem tam aj nejaký ten humor, takže som spokojný. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Uz podle nazvu, kde byly autori bud liny neco vymyslet nebo to ma odkazovat na jeden vyhledavac, plakatu i popisu jsem cekal shit, ale nastesti se zadnej strasnej prusvih nekona. Samozrejme dej je exra stupidni, animace tezce prumerna a vtipy hodne jednoduchy, ale obcas se pobavit da a nekdy dokonce tvurci projevi nejakej ten talent a dovedou udelat napinavou, dojemnou nebo hezky vypointovanou vtipnou scenu, kdy treba pri akci v restauraci jsem si rikal, ze na detskej animak uz to je lehce pres caru. Takze ve vysledku nakonec docela svizna, misty vtipna a pohodova komedie, ktera nestihne nijak vyrazne nudit, ale stejne je to porad jen prumer. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (2)

  • Původní název filmu Duck Duck Goose odkazuje ke stejnojmenné tradiční dětské hře, které u nás říkáme „Chodí pešek okolo“. Anglické pojmenování pochází z označení hráčů, kterým se říká kachny, kdežto bouchnutý hráč je husa. (raininface)

Reklama

Reklama