Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alicia (Amanda Clayton) a Ray (Brandon Barash) sa tešia na narodenie ich dcérky Hannah. Po pôrode si svoj malý poklad odnesú domov, no dieťatko neustále plače a nedá sa utíšiť. Alicia tuší, že niečo nie je v poriadku. Navyše Aliciina matka naznačuje, že Hannah nie je ani jednému z rodičov podobná. Doktorka Aliciu upodozrieva z užívania drog počas tehotenstva. Testy však ukážu, že dieťa nie je ich! Kamerové záznamy odhalia, že ich skutočnú dcérku ktosi ukradol priamo z pôrodnice hneď po narodení. Dieťa sa podľa najnovších zistení dostalo do adopčného centra pre bohaté rodiny. Na políciu sa Alicia a Ray spoliehať nemôžu, a preto v pátraní pokračujú na vlastnú päsť. Čas sa však kráti a o svoje dieťa môžu každú chvíľu navždy prísť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

JITY 

všetky recenzie používateľa

Na film som sa veľmi tešila, no nesplnil moje očakávania. Jednoducho natočený film, realita a skutočnosť celkom iná...Neviem si predstaviť, tak jednoducho odhalený prípad ako tento, bez polície, len tak na vlastnú päsť a tak rýchlo a hladko. Na môj vkus, to nemalo žiadne ego, ako keby rýchlo to majme z krku...Ten začiatok sa vykresľoval fajn , no ale záver amatérsky. Od ukradnutia dieťaťa po nájdenie som pozerala len tak cez jedno okko... ()

SpicyNugget 

všetky recenzie používateľa

Alicii a Rayovi se narodilo vytoužené miminko, holčička Hannah. Po nějaké době se u ní ale objeví známky vážného onemocnění způsobené drogami. Dorazí to babička, která prohlásí, že malá není nikomu podobná. Alicia má ale perfektní mateřský čuch a prostě ví, že tohle není její dcera. Po testech DNA začne pátrat po matce, která rodila ve stejnou dobu, jako ona. Alicia má za to, že její dceru ukradli… To téma bylo zajímavé, bavilo mě to, ale nijak mě to nenadchlo. Konec hrc frc, policajti úplně tupí. Je to škoda, dalo by se z toho vytřískat daleko více. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

A čo som si myslel? Že dostanem oskarovú drámu? Veď to nedávno dávala TV Narkóza. Ako inak. Bez šťavy a bez chuti a s dejom, ktorý sa vliekol ako babičkin sopeľ. Na hranici odpadu. 30/100 ()

MichalS odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždycky když se dívám na tuto červenou knihovnu mezi filmy, tak mě udivuje, kdo mohl financovat na natočení takového filmu? Podprůměrné výkony herců, příšerná hudba, scénář na úrovni slohové práce na základní škole. Mohl bych litovat času stráveného u tohoto cčkového filmu, ale ona trapnost a ubohost přeci jen pobaví. Takové--> guilty pleasure. :D ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

V rámci toho, čo to je - televízny lowbudget pre nenáročné maminky je to prekvapivo pozerateľné. Iste, tá story je strašne nevierohodný idiot plot, ale emočne to väčšinu času slušne funguje a poteší, že až na jednu podzápletku to nie je zbytočné prehrotené. Finále na balkóne veľmi pekné. Dobrý film to v žiadnom prípade nie je, ale nadnesených televízno B-čkových 5/10 si v pohode zaslúži. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama