Reklama

Reklama

Drahý diktátor

  • Česko Vážený diktátore (viac)
Trailer 1

Stredoškolský učiteľ, pán Spines (Jason Biggs), dá svojim študentom za úlohu napísať list výnimočnej osobnosti, ktorá ich inšpiruje. Tatiana (Odeya Rushová), študentka znudená životom aj svojou matkou, ktorá prežíva románik so ženatým zubárom, sa rozhodne napísať list medzinárodne odsudzovanému karibskému diktátorovi Antonovi Vincentovi (Michael Caine), pretože je jej celkom sympatický. Diktátor však šokovanej Tatiane odpovie, možno preto, že sa stále viac odcudzuje vlastnej dcére, alebo len potrebuje rozptýlenie. Keď v Karibiku rebeli napadnú diktátorov palác a on je nútený z krajiny utiecť, uchýli sa do úkrytu na predmestí amerického mesta, kde žije Tatiana so svojou matkou. Bývalý diktátor rebelku naučí, ako môže rozpútať skutočnú revolúciu na svojej strednej škole a zvrhnúť tamojšiu vládu otravných, nudných a priemerných spolužiačok. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (30)

Morholt odpad!

všetky recenzie používateľa

Třída dostane za úkol napsat dopis osobnosti, kterou obdivuje a problémová puberťačka vychovávaná ne zrovna ideální matkou se rozhodne pro latinsko-amerického diktátora. Chvilku si dopisujou a když v zemi přijde převrat, uteče tyran k holce a schovává se u ní v garáži, což měl být asi impuls k různým komickým situacím. Jenže není. Tady mi dělalo problém se i jen pousmát a když začala Caineova postava nahrazovat chybějícího otce a dělat údržbáře, tak mi bylo na blití. Herecky taky nic moc. Katie Holmes jsem nikdy neměl rád, Odeya Rush tu hraje jen další zpovykanou holku a Caine se na tuhle roli vyloženě nehodí. Tady je prostě všechno špatně. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Stupidita od samého začiatku, kde sa mi obrátil žalúdok naruby hneď keď si tá blbka strčila použitú žuvačku do huby alebo keď Holmeske ten ryšavý pako líže jej krivé prsty na labe. Niekomu sa to zdá byť vtipné, ale mňa to akurát znechutilo. Caine so svojou vysokou angličtinou je úplne mimo roly, nie je to jeho chyba, ale obsadený tu byť nemal. A hoci si to niekto môže mýliť, nie, film nie je o Matovičovi. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Rebelantska stredoskolacka si dopisuje s diktatorom, ktory u nej najde azyl potom co ho zvrhnu rebelanti. Originalny blaznivy namet, ale spracovanie je strasna nuda. Teenagerka je otravna, Caine ako diktator musi vystupovat v nedôstojnych kostymoch, co bohuzial nepôsobi vtipne ale skôr trapne. Aspon ze na Katie Holmes sa stale dobre pozera a jedinou vtipnou postavou tu je Seth Green s jeho fetisom na nohy. 3/10. ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

CO TAM DELAL MICHAEL CAINE?? :DDD ale ne, michael film udelal o dost koukatelnym, bez nej by to byla docela obycejna komedie s par dobrymi vtipy. ani nevim, co mela byt myslenka filmu (umet vladnout ostatnim lidem?), ale jinak v pohode. — uchylny charles v praci matky me pobavil, i matcina snaha zalibit se mu (a pote i antonovi??? jakoze kdyby to byl film z 60. let, kdy jeste byl michael caine sexy, tak bych se ji VUBEC nedivila). || ❝𝐎𝐤𝐚𝐲, 𝐈 𝐬𝐰𝐞𝐚𝐫, 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐧𝐨𝐭 𝐭𝐞𝐥𝐥 𝐲𝐨𝐮 𝐈'𝐦 𝐡𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐝𝐢𝐜𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧... 𝐔𝐡, 𝐬𝐨 𝐜𝐚𝐧 𝐡𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐲?❞ 📝📫 ()

Snake.Charmer 

všetky recenzie používateľa

Amatérsky natočená komedie plná nevtipných vtipů a nedotažených nápadů a postav. Asi aby působil film vizuálně zajímavěji a neotřele, kameraman exploituje "Dutch angles" jako o život, skoro jako by se snažil v jejich počtu dohnat Branaghova Thora, ale kýžený výsledek se samozřejmě nedostavuje. To, že za kamerou seděl "Troll", by mohlo leccos vysvětlovat! :) ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama