Reklama

Reklama

Kakegurui

(seriál)
  • Japonsko 賭ケグルイ (viac)
Trailer
Animovaný / Dráma / Psychologický / Športový
Japonsko, (2017–2019), 10 h (Minutáž: 25 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(24)

  • Season 1 (2017) - 12 epizód

  • XX (2019) - 12 epizód

Hazardní hráčka Yumeko Jabami si plánuje pořádně zahrát na soukromé akademii Hyakkaou, kde jsou studenti hodnoceni jen podle svého hráčského umění. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

Drozdo57 

všetky recenzie používateľa

Och, toto bola taká neskutočná hovadina. Zo začiatku mi to prišlo srandovne uletené a svieže. Aj keď sa mi nepáčil veľmi vizuál. Časom sa ale seriál naďalej hral na niečo viac, ako naozaj bol. Hry boli viac tupé, ako premyslené. Postavy sa nikam neposúvali a príbeh v podstate tiež nie. Po zhliadnutí dvoch sérií sa vlastne nič nestalo a vlastne ma vôbec nezaujíma, či sa niečo stane, lebo mi na žiadnej z postáv ani nezáleží. ()

LeitoSE 

všetky recenzie používateľa

Od Kakegurui sa nedá očakávať rozvíjanie postáv ďalej než po ich meno, pretože skoro všetky sú totožné až na odlišné gamblerské hry, ktoré s nimi hlavná hrdinka hrá. Anime tvorí z dvoch tretín vždy predstavenie pravidiel jednotlivých hier a následne ako sa hráči dokážu vynájsť pri ich porušovaní, aby mali vždy navrch. Zvyšná tretina sú zábery na psychopatické/orgazmické pohľady a úsmevy sebavedomých protivníčiek, ktoré majú pridávať pocit rastúceho napätie a z väčšej časti sa im to aj darí. Nič viac tu divákovi ponúknuté nebude, takže ak vám to na pobavenie nestačí, rozhodne sa ani neunúvajte dúfať, že príde zmena v štýle a rozprávaní po prvom diely. Ja som však vcelku spokojný a lúštenie, ako by som sa dostal z riskantných situácii, keby som bol v koži Jumeko ma celkom bavilo. 12/12 - 75% ()

Reklama

kitsuchan97 

všetky recenzie používateľa

*6/10* Sexy holky a gambling? Jaká to nebezpečná kombinace. Co musím v první řadě ocenit je velmi pěkná animace a vcelku zapamatovatelný soundtrack. Neočekávejte ovšem nějaké intelektuální střetnutí mezi jednotlivými hráči, spíše se připravte na nespoutaný chaos. Možná je přece jen dobře, že se Kakegurui nebere moc vážně a nebojí se popustit uzdu fantazie a naprostého šílenství. Za mě se jedná o zábavnou podívanou, ovšem na vícero opakování to rozhodně není. Jednou a stačilo. ()

Mograine 

všetky recenzie používateľa

Ve spoustě anime existují díly takzvané fillery kde se neděje zhola nic a je to kurevská nuda. No tak celý toto anime je vlastně udělaný z fillerů. Je to fakt nuda, člověku neustále bolí hlava ze všech těch možných a stupidních her a o hloubce postav mluvit radši nebudu, páč ani jedna žádnou hloubku nemá. Jediný co se mi tu líbilo tak hudba a vskutku originální koncept, který ovšem nefunguje tak jak si tvůrci představovali. Vlastně mi dost vadí hlavně to, že celou dobu se tvůrci snaží udělat z diváka píčuse. Mappa, tohle mi nedělejte, máte na víc. Průměr s hodně odřenýma ušima. ()

Danken07 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ najdivnejšie anime ake som mal možnosť zhliadnuť. Človek si musí zvyknuť na šialenosť tohto anime, od šialených výrazov až po hlavnu hrdinku, ktorá je trošku perverzná. Docela ma naštval koniec, ktorý bol fillerový ale na druhú stranu človek aspoň vie, že druhej série sa nedočkame. Rozhodne jedno z lepších anime tohto roka, teraz už len stačí skočiť na mangu. ()

Galéria (294)

Reklama

Reklama