Reklama

Reklama

Fazilet Hanım ve Kızları

(seriál)
  • USA Mrs. Fazilet and Her Daughters
TV spot
Turecko, (2017–2018), 126 h (Minutáž: 130–172 min)

Scenár:

Sırma Yanık

Kamera:

Kayhan Yılmaz

Hudba:

Alp Yenier

Hrajú:

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşiray, Gülsen Tuncer, Hazal Türesan, Tolga Güleç, Alp Navruz, Ecem Baltacı (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(50)

Obsahy(1)

Příběh Fazilet (Nazan Kesal), matky dvou dcer Ece (Afra Saraçoglu) a Hazan (Deniz Baysal), která v honbě za penězi využívá svou mladší dceru, která má ambice stát se modelkou. Oproti tomu starší dcera Hazan, která by se ráda stala trenérkou, se zamiluje do rozmazleného bohatého mladíka. Příběh sleduje nejen osudy těchto tří žen, ale i osudy jedné z bohatých rodin v Istanbulu, rodiny Egemen. (Domca94)

(viac)

Videá (51)

TV spot

Recenzie (2)

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som si myslela, že tento seriál prebehnem len tak narýchlo, aby som mala prehľad o čo ide. Nakoniec som tých 50 epizód pozerala bez pretáčania. V každej časti sa niečo deje a hoci mi tie dlhé pohľady a hlavne ukričaná pani Fazilet išli na nervy nedalo sa inak. Napriek neustálym intrigám, podvádzaniu a tajnostiam – ktoré sú snáď v každom tureckom seriáli, sa mi tento páčil. Turci už tradične dobre hrajú a je lepšie pozerať to v origináli s titulkami. Záver ma prekvapil. Nečakala som, že Sinan (Alp Navruz) kvôli svojmu urazenému egu nakoniec bezohľadne zničí celú rodinu. A neverila som ani Yasemin tú jej vzornú manželku a matku, ktorá sa z nej v poslednej časti stala. Pozitívne je, že v závere sa tajnosti a konanie hlavných hrdinov vysvetlí a záver aj napriek tomu, že je to dráma je prijateľný. Milo ma prekvapili Deniz Baysal a Çağlar Ertuğrul, chémia medzi nimi bola úžasná. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

O něco hloupější než Našata Deniz - jestli něco takového při porovnávání tureckých telenovel existuje -, ale zřejmě o to vtipnější. Hlavně nekonečně dlouhé, srdceryvné záběry na postavy, které zřejmě prožívají něco emocionálního, za doprovodu dramatické hudby, stojí za to... 80% ()

Reklama

Galéria (71)

Reklama

Reklama