Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark a Elizabeth majú svadbu v záhrade svojho domu. Oslavujú s rodinou, priateľmi a ich šesťročným synom Jacobom. Všetci traja šťastne tancujú v objatí... O desať rokov neskôr je však všetko inak. Mark a Elizabeth sú rozvedení, ich vzťah neuniesol tragickú smrť Jacoba pri autonehode, z ktorej každý z rodičov obviňuje toho druhého. Mark riadil, možno išiel v daždi príliš rýchlo, možno Elizabeth zabudla zapnúť Jacobovi bezpečnostný pás. V súčasnosti Mark žije sám a pracuje ako právnik vo veľkej firme. Elizabeth sa znova vydala, vychováva dve nevlastné dcéry a napísala úspešnú knihu. Mark prenajal ich bývalý dom nespoľahlivým ľuďom. Po tom, čo dostane od susedov správu, že sa odsťahovali a zostali dlžní nájomné, vyberie sa poupratovať veľký neporiadok, ktorý zanechali. Mark čistí dom, keď začuje na pôde nejaký hluk a nájde tam – Jacoba (Sander Thomas). Mark omdlie, ale pri ďalšej návšteve domu sa presvedčí, že tam Jacob stále je. Kontaktuje Elizabeth, ktorá mu spočiatku neverí, ale Jacob sa zjavuje aj jej. Mark odíde zo zamestnania, býva v dome s Jacobom a Elizabeth ich navštevuje. Temperamentný Jacobov duch im dáva najavo, že chce, aby sa zase mali radi... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (22)

SpicyNugget 

všetky recenzie používateľa

Mladý a dříve zamilovaný pár byl nucen se rozvést - oba neunesli smrtelnou nehodu svého syna. Teď žijí každý svým životem, chlap dělá právničinu a žena si našla chlapa se dvěma holčičkami a žijí poklidným životem. Budou ale nuceni se znovu spojit - v jejich starém domě se totiž ukázal jejich zemřelý syn a oni dva musí zjistit, pro co (nebo koho) si přišel… Film to je docela dobrý. Malinko mi vadilo provedení, sice bylo rozuzlení famózní a skvělé, ale vadilo mi nevyužití onoho média - dámy, která se tam podbízela a zůstala bohužel nevyužita. Konec a pointa super, ale horor to není, opravdu je to jen romantické drama. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

O horor se samozřejmě nejedná ani náhodou, ačkoliv je fakt, že v prvních cvílích dokáže chlapeček vyvolat mrazení. Nicméně duch tady slouží spíš jako prostředek pro smření hlavního hrdiny se sebou i se vším ostatním. A tahle rovina i díky hercům šlape na výbornou. Občas se sice najdou zdlouhavé pasáže, které se říkají o přeskočení, ale dají se přežít. Co se hry na city týče, tak to je místy ryzí účelovka, ale i když se jí člověk brání, tak prostě funguje a vyvolává odpovídající druh emocí. 70% ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Svět chce od všeho stále víc a chce to dramatický. A když film nemá cákance krve, není to horor. Ano, s tím se poslední dobou setkávám až nepřirozeně často. A je to smutný. Protože co je jiného ve filmu, kde chlap vidí svýho mrtvýho syna? V tomhle případě je to mrazivý psychologický film o vyrovnání se s minulostí s nadpřirozeným hororovým prvkem. Tenhle film tedy bohužel dojíždí právě na tenhle faktor. Chorobná potřeba lidí přesně škatulkovat, protože je pro mě potom snazší dílo (jakékoliv) hodnotit. Protože tam je prostě víc žánrů a lidi se v tom podle mě ztrácejí. Mě se to moc líbilo. Od toho, jak je film natočený, jak je to zahrané, až po pointu, která byla prostě strašně miloučká a na slzičku. No, ne úplně blbej film, kterej dávali v pondělí po obědě v telce :) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Manželský pár, nečakane rozdelí tragická smrť milovaného syna. Po 10 rokoch sa ich osudy opätovne skrížia, keď sa v rodinnom sídle, v ktorom si v minulosti šťastne nažívali, začne zjavovať duch ich milovaného potomka. Hej hej, je to na štyri. Ale “facky”. Snímok má 90 minút, pričom presne tých 90 sa takmer absolútne nič nedeje (až na jednu lakačku). Duchariny sú môj najobľúbenejší, hororový subžáner, a preto dávam jednoznačnú “stopku” takýmto márnym, trápnym pokusom, ktoré sú sterilné, ako susedove mačky. V neposlednom rade však treba zdôrazniť, že toto nie je žiadny horor, ale nevýrazná, spomalená dráma, ktorá v podstate ani z pohľadu tohto žánru, nie je nijak prevratná. Otras .. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mysteriózna rodinná dráma o rozvedenom páre, ktorý sa opäť zblíži, a to vďaka tomu, lebo sa môžu hrať so svojim mŕtvym synčekom duchom. Je to slušne zahrané, dokonca aj s peknou hudbou, v závere aj dosť smutné, ale s hororom to nemá ABSOLÚTNE nič spoločné. Miestami mi to pripadalo ako sledovanie telenovely (no nežnejšiemu a citlivejšiemu pohlaviu sa to možno páčiť bude). ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama