Reklama

Reklama

Svet z vtáčej perspektívy

(seriál)
  • USA The World from Above
všetky plagáty
USA / Veľká Británia, 2010, 148x26 min

Scenár:

Ethan Hunter

Hudba:

Glyn M. Owen

Obsahy(1)

Kto by nechcel vidieť svet z vtáčej perspektívy? Len tak si lietať vysoko nad krajinou a hľadieť na zem pod sebou. Bezstarostne sa vznášať vo vzduchu a pozorovať mestá, dediny, lesy, lúky, polia, údolia, hory, rieky, jazerá, moria... Preletieť celý svet a kochať sa jeho krásou. To by bola paráda. Do istej miery si tento poetický sen môžete splniť sledovaním tohto dokumentárneho televízneho seriálu. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (8)

tron 

všetky recenzie používateľa

Parádny dokument (?), z ktorého dýcha úžasná atmosféra a skvelá poetika daných miest. Nadherné panoramatické zábery krajiny, miest, mestečiek, veľkomiest i dediniek, z rôznych končín sveta, od USA cez Európu až po neviem, čo všetko ešte. Plus rozprávač nás zasvätí do zaujímavej histórie daných miest. Vždy, keď si to pozriem, mám obrovskú chuť dané miesta navštíviť. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Kto by nechcel vidieť "Svet z vtáčej prespektívy"? Len tak si lietať vysoko nad krajinou a hľadieť na zem pod sebou. Bezstarostne sa vznášať vo vzduchu a pozorovať mestá, dediny, lesy, lúky, polia, údolia, hory, rieky, jazerá, moria... Preletieť celý svet a kochať sa jeho krásou. To by bola paráda. Do istej miery si tento poetický sen môžete splniť sledovaním dokumentárneho televízneho seriálu z americko-britskej produkcie "The World From Above". *** ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nádherné zábery, človek sa až nadchne a ako chleba, ani týchto snímok zhora sa nepreje. Zatiaľ som nevidel v tomto seriáli zlú časť. Asi ani neexistuje. Naozaj, kto by nechcel aspoň na chvíľu lietať bez použitia psychotropných látok? ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Prostá koncepcia s úžasným výsledkom. Aj miesta na ktorých ste boli hoci 100X uvidíte úplne inak. Asi najzmysluplnejší cestopis. Hoci z histórie tam veľa vecí nezaznie. Je škoda, že sa seriál obmedzil iba na Západnú Európu a USA. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

jedinečný počin!Odvážím se tvrdit,že seriál ocení i diváci, kteří se z nějakých důvodů nikdy do světa nemohou podívat.A ocení ho i ti, kteří některá místa navštívili a teď se na ně mohou podívat i jinak .Shůry.Vynikající slovenský komentář! ()

Reklama

Reklama