Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Recenzie používateľa Shakers k tomuto seriálu (5)

Castlevania (2017) 

1. séria - 75%. Takéto temné príbehy môžem, je to drsné, krvavé, temné, kostolné, vampirovské len škoda, že to v tom najlepšom skončilo. Som zvedavý ako to bude pokračovať. Ľúbi sa mi aj dabing, Richard Armitage dobre nadaboval Trevora Belmonta a tak isto aj Graham McTavish Drakulu. 2. séria - 85%. Veľká škoda, že to neskončilo predposledným siedmym dielom. Takto to finále trošku vyprchalo a nezanechalo taký dobrý dojem za druhou sériou, kedže posledný ôsmy diel načrtol ako sa bude pokračovať. Kludne to mohli dať do prvého dielu tretej série, kedže ako som už hovoril, finále vyznelo trošku do prázdna. Každopádne musím vyzdvihnúť druhú sériu, ktorá je lepšia ako ta prvá a to predovšetkým v postavách (ich minulosť sa dozvedáme s flashbackov), príbehu a veľmi štýlových a nápaditých akciách (obzvlášť šiesty a siedmy diel). 3. séria - 75%. Prišlo mi to zbytočné dlhé, úvodná polka ma moc nezaujala ani príbehom ani postavami, sem tam sa našli zaujímavejšie momenty, ale na to najlepšie si človek musí počkať až do posledných dielov. 4. Séria - 80%. Štvrtá séria sa síce slabšie rozbieha, ale v závere je to masakrálne, brutálne a krvavé peklo. Záverečný diel série bol zbytočne naťahovaný, mohli ho skombinovať s tým deviatym dielom, ale inak v pohode, nenudí, neurazí, ale ani toľko nestrhne a neuzemní. To isté platí aj pre úvod, ktorý sa pomalšie rozbiehal a nie všetky dejové linky ma zaujali. Zhrnutú a podčiarknuté, aj štvrtá séria si drží svoju úroveň. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Takéto temné príbehy môžem, je to drsné, krvavé, temné, kostolné, vampirovské len škoda, že to v tom najlepšom skončilo. Som zvedavý ako to bude pokračovať. Ľúbi sa mi aj dabing, Richard Armitage dobre nadaboval Trevora Belmonta a tak isto aj Graham McTavish Drakulu. 75% - 4* ()

Season 2 (2018) (S02) 

2. séria - 85%. Veľká škoda, že to neskončilo predposledným siedmym dielom. Takto to finále trošku vyprchalo a nezanechalo taký dobrý dojem za druhou sériou, kedže posledný ôsmy diel načrtol ako sa bude pokračovať. Kludne to mohli dať do prvého dielu tretej série, kedže ako som už hovoril, finále vyznelo trošku do prázdna. Každopádne musím vyzdvihnúť druhú sériu, ktorá je lepšia ako ta prvá a to predovšetkým v postavách (ich minulosť sa dozvedáme s flashbackov), príbehu a veľmi štýlových a nápaditých akciách (obzvlášť šiesty a siedmy diel). ()

Season 3 (2020) (S03) 

3. séria - 75%. Prišlo mi to zbytočné dlhé, úvodná polka ma moc nezaujala ani príbehom ani postavami, sem tam sa našli zaujímavejšie momenty, ale na to najlepšie si človek musí počkať až do posledných dielov. ()

Season 4 (2021) (S04) 

4. Séria - 80%. Štvrtá séria sa síce slabšie rozbieha, ale v závere je to masakrálne, brutálne a krvavé peklo. Záverečný diel série bol zbytočne naťahovaný, mohli ho skombinovať s tým deviatym dielom, ale inak v pohode, nenudí, neurazí, ale ani toľko nestrhne a neuzemní. To isté platí aj pre úvod, ktorý sa pomalšie rozbiehal a nie všetky dejové linky ma zaujali. Zhrnutú a podčiarknuté, aj štvrtá séria si drží svoju úroveň. ()

Reklama

Reklama