Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Lindenfeld se snese noc a propukne peklo. Izák se setká s Mágem, Hektor pronese slib a Zumi s Takkou začnou jednat. (Netflix)

Recenzie (6)

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Každý dostane, co chce? Nóóó, ne úplně každý. Ale oceňuji, jak byly lokace jednotlivých aktérů prostříhány, protože tak to působilo ještě víc epicky. A když už si jeden myslí, že to nejlepší má za sebou, tak přijde průlet peklem. To bylo luxusní! Moje oči se dostaly do míst, kde je krásy tolik, že to ani slova nezvládnou popsat. Proč se toho pekla teda potom skoro všichni bojí? Hmm? :) Super! ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na toto sme čakali. Mnísi vypustili peklo na zem, no len časť, aby kladní hrdinovia mali nádej zlo poraziť. Dočkáme sa tak kvalitnej akcie od Belmonta a temných, desivých výjavov. Ideme aj cez portál a pozeráme sa hlboko do pekla. Vypusteniu démonov sa samozrejme dalo zabrániť, keby hrdinovia, hneď ako boli svedkami vyrezávania symbolov, symboly zničili. Isaac zažíva dynamickú akciu proti svojmu doteraz najväčšiemu súperovi, starému mágovi, ktorý ovláda mnohonásobne väčší počet tiel, ako Isaac. Máme tu teda súboj kreativity a sily myslí. Ku dvom hrdinom, ktorí si v rámci svojej melanchólie nevedia poradiť so zákernosťou, sa dostávajú cez posteľ osoby, aby ich spútali. V epizóde sa stále niečo deje a temnota strieda podlosť. Výborné. ()

jacko 

všetky recenzie používateľa

Cumel jsem s otevrenou hubou, jak se to rozjede, genialni dil a propojeni vsudypritomneho nasili se sexem, ktery byl dosud jen v popisku (18+) kazdeho dilu :D ()

Reklama

Reklama