Reklama

Reklama

Castlevania - Season 4 (2021) (séria)


Moji krev si nezasloužíte (S04E06)

(epizóda)
  • USA You Don't Deserve My Blood

VOD (1)

Obsahy(1)

Izák a jeho armáda nočních stvoření zaplaví Carmillin hrad a Hektor se snaží dokončit svoje přípravy dřív, než propukne krvavé shledání. (Netflix)

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne poriadna dlhšia akcia. Až sa na pomery seriálu čudujem, že prišla hneď po polovici série, ale o to som radšej. Hector sa ukazuje ako veľmi schopný, Isaac ako veľmi vyzretý a v ich spoločnom rozhovore to cítiť. Hector je ako vždy v súbojoch perfekcionistický, Carmilla brutálna a ich súboj ponúkne niekoľko prekvapení. Morana so Strigou ponúkajú melancholický, zrelý, vážny rozhovor. Epizóda zobrazuje aj night creature žerúcu rovnakú svojho druhu, ako malú nepodstatnú vsuvku. Síce bojovali an rovnakej strane, ale hlad je hlad. Ďalší rozhovor forgemasterov je opäť vynikajúci. Zrelší ponúka ešte nie úplne vyspelému budúcnosť. Hlavne dramatická stránka epizóda sa postarala o plné hodnotenie. Spokojnosť v tvári jedného z hlavných hrdnov v úplnom závere je už len čerešničkou na torte. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nazvat tenhle díl nejlepším ze série, by bylo málo. Tohle byl nejlepší ze všech. A teď nemám na mysli jenom tu akci samotnou. Ale co bylo řečeno před ní a po ní. Možná je čas se pohnout dopředu. Jenže...co na to vaši spojenci? ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama