Reklama

Reklama

13 hodín: Tajní vojaci v Bengázi

  • Slovensko 13 hodín: Tajní vojaci z Bengházi (viac)
Trailer 1

Jedenáste výročie útoku na Dvojičky sa teroristické komando operujúce na severe Afriky rozhodlo „osláviť" útokom na americkú ambasádu v líbijskom Benghází. Jej zamestnanci síce už predtým tušili, že se niečo chystá, tajné služby však ich pocit ohrozenia nebrali do úvahy. Kvôli tomu sa pracovníci ambasády ocitli tvárou v tvár obrovskej presile prakticky bez väčšej ochrany. Keby v oblasti nepôsobila skupinka „bezpečnostných analytikov" (bývalých elitných mariňákov), nemali by žiadnu šancu. „Bezpečnostní analytici" hodia za hlavu všetky odporúčané postupy a nariadenia a rozhodnú sa brániť ambasádu do poslednej kapky krvi. (CinemArt SK)

(viac)

Súvisiace novinky

Affleckové a Rudá četa

Affleckové a Rudá četa

31.08.2017

Ben Affleck se po necelé dekády režírování u Warner Bros. vydává ke konkurenci. Jeho nový projekt se jmenuje Red Platoon a natočí ho pro studio Sony, které s ním určitě prahne po oscarových… (viac)

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (viac)

Reklama

Reklama