Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pozadí prípadu Sara, Kreizler a Moore uvažujú, kam budú viesť ich kroky v budúcnosti. Čaká ich neľahké rozhodnutie. (Arsenal83)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi budem v menšine, ale zakončenie druhej série je myslím o chlp lepšie ako tej prvej, kde bolo viac menej všetko očakávané, i keď atmosféra sa dala krájať. Tu to až tak o tej atmosfére nie je, ale finále je nabúchané dejom od začiatku do konca a udeje sa toho skutočne veľa. Nakoniec začnete chápať aj Byrnesa ako ambivalentnú postavu, v podstate každý na jeho mieste, to jest na mieste niekoho, kto chápe, že za nitky ťahajú tí najbohatší, by skončil rovnako. Všetko sa skončilo, všetko do seba logicky zapadlo. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úsilie trojice Sarah, John a Lászlo nakoniec prináša svoje ovocie, ale za akú cenu...naivita policajtov v tomto seriály bije do očí ešte viac ako neschopnosť Byrnesa a celé to vyvrcholí v momente keď na miesto nálezu ako prvý prichádza práve novinár John. Ešte šťastie že sa matriarchálna spoločnosť vtedajšieho obdobia, v ktorom v detektívnej kancelárii slečny Sarah smeli pracovať výlučne ženy zmenila a v dnešnej spoločnosti sú na pracoviskách mužom poskytnuté rovnaké možnosti ako nadradenému ženskému pohlaviu vo vtedajšej dobe. Nečíta sa to dobre, ale ľudí ktorých myslenie ovládla ideológia SJW treba neustála konfrontovať s opačným pohľadom aby sami pochopili ako strašne hlúpo vyznievajú ich vlastné názory. ()

Reklama

JIRKKA 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napínavý, téměř dokonalý poslední díl. Říkám téměř, protože minimálně ženská část diváků (aspoň myslím) neodpustí spisovateli Calebu Carrovi, jednu věc. Tedy pokud už nečetli knížku a věděly to. Takže doufám, že zasedne za stůl a napíše třetí knihu o téhle skvělé trojici. Která se spolu kamarádí i v reálném životě. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama