Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Wendy se potýká s vnitřními démony, Marty se snaží udržet jejich životy pohromadě. Darlene prokáže Ruth službu. (Netflix)

Recenzie (7)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prva polovica epizody je takmer vylucne venovana psychickemu rozpolozeniu vacsiny zucastnenych a postupnej gradacii zvlast vo vztahu k Helen. Pacil sa mi i takmer az metaforicky obraz Darlene, ktora sleduje mladu Ruth a jej zajka pred makovymi poliami. Hold vetri dalsiu generaciu prosperujucich domorodych "pestovatelov". :) Zaver nas slusne usadil, to musim tvorcom uznak. Napriek tomu by som rad vedel, co viedlo Navarra k rozhodnutiu, ktore urobil. Ano, moznosti sa ponuka hned niekolko, ale niekolko z nich predpoklada, ze musel mat echo od kohosi na severe, co ma az tak uplne nepresvedcilo. A tiez par drobnosti, z ktorych bolo jasne, ze sa schyluje k uzavretiu serie. Kazdopadne tato tretia stala ozaj za to a zrejme jej "napalim" zasluzeny plny pocet. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda, během níž jste v neuvěřitelném napětí po celou stopáž. Epizoda, která Ozark definitivně staví mezi jedny z nejlépe vykonstruovaných serošů. Epizoda, po jejímž šokujícím konci nutně potřebuju poslední sezónu. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama