Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy požádá o pomoc při uzavření dohody Helen — ne Martyho. Byrdovi mají nového návštěvníka a v konkurenčním kasinu to bouchne. (Netflix)

Recenzie (4)

mArtinko5MB 

všetky recenzie používateľa

Preco sa len ubrali touto nezmyselnou cestou, kde bojuju marty proti wendy? Ved to logicky nema absolutne ziadny zmysel a ide to proti Martinovmu zmyslaniu. Toto proste nezerem ... Aj Jonah sa sprava ako vymeneny. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opat epizoda na plny pocet. Tentokrat viac-menej hra na macku a mys a zatial tajene nezhody medzi Wendy a Martym. Helen s detmi prichadzaju do Ozarku, decka sa zblizia. Vidlacka si zrejme priputava Ruth-inho brachu pomaly ale isto. K Wendy "na navstevu" pride jej "nestabilny" bracho (ktory ma genialnych uvodnych 5 minut) a biznis-plan s novym "riecnym" kasinom, napriek Martyho snaham prejde. FBI vdaka tomu spozornela a Marty by v tejto chvili svojej zene i Helen mohol povedat: "Vidis, co sa deje, ked ma nepocuvas?!" Perfekt, ta dynamika je neskutocna. ()

Reklama

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ve druhé sérii se jevila jako slizký záporák, kterému jsem přál smrt místo jiných postav, jež se koncem sezóny potkaly s neúprosnou smrtkou, teď se dostává mezi hlavní role a já duu Wendy/Helen začínám dost fandit. Jen toho Martyho by nemusely příliš zastiňovat. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama