Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mason během kázání zaváhá. Wendy s dětmi chytí, když se snaží utéct z domu. Marty vyjedná dohodu mezi Jacobem a Del. (Netflix)

Recenzie (10)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodina dvacet je na díl seriálu opravdu pálka, ovšem díky tomu, k čemu nás předchozí dění ve finále nasměrovalo a díky tomu, že se otěží nad oběma díly ujal sám Jason Bateman, nelze mít jakékoli výhrady. A okamžitě se vrhám na druhou řadu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery. Čakal som od toho viac, predsa len je to posledný diel. Ale i tak riadne dobré, ostré a prekvapivé. Viacero postáv, o ktorých som si myslel, že neprežijú, prežilo. Zrejme kvôli druhej sérii? Treba ale tvorcom uznať, že hoci je koniec prvej série relatívne otvorený, za istých okolností ide skôr o koniec na spôsob Knick 2 - čiže ide o záver, ktorý uzatvorí plus mínus všetko a hoci pár otázok zostane bez odpovedí, teoreticky by si to divák s troškou fantázie vedel sám domyslieť. Tak ale kto by sa netešil na druhú sezónu pri tak vysokej kvalite prvej? Pár zajacov sa síce rozutekalo scenáristom po lúke (na to, ako dlho a poctivo sa Jonah pripravoval na "strelecké skúšky" nakoniec nič moc), ale nevadí, pretože je to dôstojne uzavretá séria jedného z najvydarenejších seriálov roka. A Jason Bateman (nielen ako herec, ale i ako režisér) si vďaka tomuto projektu bude môcť v budúcnosti klásť podmienky. A tie nechty... bŕŕŕ. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama