Reklama

Reklama

Zhuo yao ji 2

  • Čína 捉妖记2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Wuba odešel s ostatními příšerami do divočiny, kde žily v poklidu, dokud na ně jednoho dne nezaútočily příšery poslané novým zlým králem. Wuba utíká do světa lidí, kde se setkává s podvodníčkem Tchuem (Tony Leung Chiu-wa) a jeho kamarádem, příšerou Ben-benem. Tchien-jin (Boran Jing) a Šiao-lan (Baihe Bai) zatím putují světem a hledají Tchien-jinova ztraceného otce. Šiao-lan mívá občas podivné vize, ve kterých jednou spatří Wubu, a rozhodne se ho vydat hledat. (LangiJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (4)

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

První díl fajn, takže jsem šla i do pokračování, a to hlavně kvůli Tony Leung Chiu-waiovi, kterého jsem už pár let v ničem neviděla. Je to sice o trošku slabší než jednička, ale pořád dobrý. Beru to jako takovou pohádku pro děti, takže se od toho nic extra čekat nedá. Příběh se ale jaksi stočil úplně jinam, než bylo na konci jedničky a i tady na začátku naznačeno, takže že by trojka? Celkem by mě to zajímalo ;) Tony bezva jako vždy, pěkně hlavní dvojku doplňoval a celkem je válcoval. Už se na něj těším v Europe Raiders. Přeloženo. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ešte väčšia patetická groteska, ako minule. Nadšený budú hlavne priaznivci rozprávok pre deti do 5 rokov a samozrejme samotní obyvatelia Čínskej ľudovej republiky. Aj keď v tom druhom prípade, som si nie istý ( viď veľký prepad tržieb po prvom víkende premietania ). ()

Reklama

Galéria (86)

Zaujímavosti (2)

  • Ešte v roku 2020 so svojim rozpočtom 143 miliónov dolárov sa jednalo o najdrahší čínsky film histórie a zároveň najdrahší neanglický natočený film na svete. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama