Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers: Dani California

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2006, 4:47 min

Obsahy(1)

Dani California je úvodná skladba z deviateho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom Stadium Arcadium vyšiel deviateho mája roku 2006 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. K songu natočili videoklip, ktorým vzdávajú hold kultovým rockovým kapelám a spevákom. Členovia kapely s v ňom predviedli ako Elvis Presley, The Beatles, Jimi Hendrix, Cream, Parliament-Funkadelic, David Bowie, Slade, Sex Pistols, The Misfits, Poison a Nirvana. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (8)

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

Moja najobľúbenejšia pesnička od RHCP. Ľudia majú väčšinou najradšej u pesničiek refrén ale u tejto to mám ja naopak. Ten rytmus každého člena skupiny je super ale ten refrén mi príde strašne obyčajný a nezapadá moc do zvyšku pesničky. A videoklip s rôznymi skupinami kde niektoré počúvam iné zase nepoznám je tiež fajn. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Skvelé napodobňovanie skvelých hudobníkov. Chlapci majú nastavený kurz na to, že im to raz niekto vráti ( ak už nevrátil ). ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Dani California" je úvodná skladba z deviateho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom "Stadium Arcadium" vyšiel deviateho mája roku 2006 pod značkou vydavateľstva Warner Bros. Records. Ku songu "Dani California" natočili videoklip, ktorým vzdávajú hold kultovým rockovým kapelám a spevákom. Členovia Red Hot Chili Peppers s v ňom predviedli ako Elvis Presley, The Beatles, Jimi Hendrix, Cream, Parliament-Funkadelic, David Bowie, Slade, Sex Pistols, The Misfits, Poison a Nirvana. ***** ()

Zaujímavosti (1)

  • Píseň z desky „Stadiu Arcadium“ je o dívce, která se vydá na cestu zločinu a umírá mladá. V klipu se členové skupiny oblékají za významné osobnosti i rockové historie mezi něž se počítají. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)

Reklama

Reklama