Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers: Snow (Hey Oh)

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2006, 4:45 min

Obsahy(1)

Pieseň Snow (Hey Oh) je v poradí druhá skladba z deviateho štúdiového albmu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom Stadium Arcadium vyšiel na dvoch diskoch deviateho mája roku 2006 pod značkou Warner Bros. Records. Obsahuje dvadsaťosem titulov. K songu bol natočený videoklip, ktorý zachytáva fanúšikov, spolupracovníkov, ľudí zo zákulsia a tiež i samotnú kapelu počas zvukovej skúšky a koncertu. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (7)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Hey ho snow" je v poradí druhá skladba z deviateho štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Red Hot Chili Peppers. Album s názvom "Stadium Arcadium" vyšiel na dvoch diskoch. Obsahuje až dvadsať osem titulov. Vydali ho deviateho mája roku 2006 pod značkou Warner Bros. Records. Ku songu "Snow (Hey Ho)" bol natočený videoklip, ktorý zachytáva fanúšikov, spolupracovníkov, ľudí zo zákulsia a tiež i samotnú kapelu počas zvukovej skúšky a koncertu. **** ()

Reklama

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

To bol prvý ročník na strednej škole. Všetko nové pre mňa. A tiež aj nové cestovanie busom na intrák každú nedeľu. Preto bolo pre mňa veľmi príjemné keď som objavil RHCP a zistil, že ich pesničky už poznám ale nikdy som nevedel ako sa volajú a tak som na ne zabudol. A tak moc som ich obľúbil že to bolo jedine čo som počúval každú cestu na intrák. Malo to svoje čaro ktoré sa potom o rok neskôr znova na jeseň vrátilo a ešte silnejšie. Skvelá pesnička ktorá má svoje miesto u mňa a vždy ma neuveriteľne ukľudní. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Z videoklipu sála pohoda a občas až taký nejaký melancholizmus. Síce sa to nakoniec zvrtne v tuctový koncertný klip, ale to nemení nič na jeho kvalitách. ()

Zaujímavosti (1)

  • Píseň z desky „Stadium Arcadium“ má být povzbuzením k novým začátkům. Klip původně natočil Tony Kaye, ale společnost Warner rozhodla, že natočí nový a režii svěřila Nicku Wickhamovi. (rafix)

Reklama

Reklama