Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed a posádka čelia väčšine. (Disney+)

Recenzie (11)

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

svojim sposobom genialny diel, ktory sa nastrbi odflaknutym zaverom. vzhladom na technologicko-socialnu vyspelost posadky orvillu sa z toho dalo vymyckat neporovnatelne viac ako video veterana so psikom a magicke zastavenie sa pocitadla tesne pod 10 milionmi. vybabranie so systemom mala byt ceresnicka na torte dielu, miesto toho skysla slahacka. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uf pomerne desivé. Temná doba lajkov a dislajkov a skvelá a trefná agitka na našu spoločnosť. Humoru je tu pomenej čo ma trochu mrzí, inak stále v rámci žánru vysoká kvalitka. Páči sa mi, že MacFarlane hovorí o dôležitých veciach takýmto spôsobom. ()

Reklama

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scenár sťa vypadnutý zo série Black Mirror, ibaže poameričtený (rozumej zjednodušený), čo by zas až tak nevadilo, keby sa to podarilo správne podať. Lenže ono nie. Najväčšou slabinou (ak neberiem v úvahu nejaké tie logické lapsy, s tým si však pri tomto seriály nelámem hlavu už asi od druhej časti) tejto epizódy je, že sa točí okolo postavy Johna LaMarra, čo je najnezaujímavejšia postava z už tak nezaujímavej posádky, a ešte k tomu hraná najhorším hercom v ansámbli lode. V rámci pokračujúcej mizérie Orvilleu sa jedná síce o jednu z tých lepších častí, no nenechajte sa pomýliť, ide len o veľmi mierne vystrčenie hlavy z bahna pretrvávajúcej priemernosti. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sympatický rýpanec do sociálních sítí, které lidi svádí k černobílému hodnocení palcem nahoru, nebo dolů. I přestože se téměř celý díl odehrával v civilním prostředí na (ne)Zemi, bylo vcelku zajímavé sledovat, kam až by takové lajkování mohlo zajít. I díky tomu, jak mi nesedl nový Star Trek, začínám být vůči Orvillu smířlivější. Ale pořád je to slabota. ()

cyphercz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu velmi zajímavý nápad s "facebookovou" demokracií, na druhou je z toho cítit low budget na sto honů (jak už tu v komentech někdo zmiňoval - ta planeta se až absurdně podobala Zemi, což je omluvitelný u Star Treku ze 70. let, ale ne v roce 2017) a taky je mi extrémně nesympatický LaMarr a jeho chování naprostýho idiota, ale jiným stylem, než idiot Gordon, u nějž je to v rámci např. epizody Krill snesitelné. LaMarrovi by ta lobotomie spíš prospěla;) ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama