Reklama

Reklama

Skôr než zomrieme

(seriál)
  • Česko Dříve než zemřeme (viac)
Švédsko / Nemecko / Nórsko, (2017–2019), 17 h 38 min (Minutáž: 58–60 min)

Hudba:

Niclas Frisk

Hrajú:

Marie Richardson, Adam Pålsson, Magnus Krepper, Alexej Manvelov, Sofia Ledarp, Sara Jangfeldt, Cedomir Djordjevic, Richard Forsgren, Sandra Redlaff (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Hanna, je bežnou policajtkou na Oddelení finančnej polície v Štokholme. Jej vzťah so synom je na bode mrazu, nakoľko ona sama sa výchovne pričinila o to, aby ho zatkli  a strávil dva roky vo väzení za prechovávanie drog. Keď unesú jej kolegu a milenca v jednom, všetko sa zmení. Hanna prevezme vyšetrovanie v nebezpečnej organizovanej skupine motorkárskeho gangu a kontakt na tajného agenta, ktorý je v nej nasadený. Hannah bude nielen zatiahnutá do náročnej policajnej operácie, v ktorej bude musieť chrániť policajného infiltrátora, ale zároveň bude konfrontovať svoj vzťah so synom, ktorý sa stane súčasťou tejto operácie. (RTVS)

(viac)

Recenzie (10)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsem nadšená už dlouho jsem neviděla tak inteligentní kriminálku.Miluju severské detektivky a když máte jednu dobrou rozečtenou a zároveň se dostanete i k seriálu, který avizuje že budete netrpělivě čekat na další díly,pak je to jako dárek s obrovskou mašlí! Stav euforie.....Reálné,jakobyste sledovali reality show.V notifikaci vidím spoustu herců tvůrci se zřejmě neopírali jen a hlavní skupinu.Upozaděná hudba ,která neruší.Kamery které nejsou nijak bujné to u mě znamená že nejsou rozkmitané záběry jak kdyby kameraman seděl na koni který nechce a nechce stát...Vynikající slovenský dabing.Více režisérů.To slibuje že natáčení nesklouzne do klišé kdy se pojede po jedné lajně. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Innan vi dör" bolo ku koncu absolútne fantastické. Veľmi dobré napätie, silné finále, vynikajúca akcia a neustále sme čakali ako to dopadne. Mám pocit, že od druhej polky série to bolo absolútne bezchybné a všetko fungovalo. No škoda, že prvá polka to neurobila až tak super. Nechcem hovoriť, že by bola zlá, alebo niečo podobné, no rozhodne som mal pocit, že to všetko išlo trošku horším smerom. Kristian je skvelá postava a jeho akcie sú vynikajúce, no je ťažké sa stotožniť s jeho mamou Hannou, ktorá robí v materstve veľké množstvo obrovských chýb a potom čaká, že sa všetko vyvinie k lepšiemu. Lebo to robila s dobrým úmyslom. A mám pocit, že práve v druhej polke, keď pochopí rolu svojho syna sa veci začnú vyvíjať správne. Seriál má ale ku koncu ešte pár skutočne parádnych es v rukáve a keď ich vytiahne, tak je to absolútne fantastické. A myslím, že úplne fantastické. Nebudem to spoilovať, lebo myslím si, že stojí za to, aby ste si to odsledovali od začiatku do konca, no posledné dve epizódy.... WOOOOOW. A úprimne hovorím WOOOOOW. Takže seriál úprimne odporúčam. Jeho jedinou slabšou stránkou sú niektoré postavy. Je ich tu pár super. Ako som povedal, Kristian je vynikajúci, Davor je vynikajúci a zloduch a mafián. Úplne mu to žerem. Fausta je dobrou postavou a myslím si, že najviac som obdivoval jej snahu skutočne niečo dokázať. Ostatné postavy sú väčšinou buď okey, alebo niektoré ostávajú v role jemných stereotypov. Ale zase aj tieto nás dokážu v istých momentoch prekvapiť. Najmä Blanka. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kriminálne prostredie okolo drog, policajné vyšetrovanie, krysa medzi mafiánmi a krysa aj na polícii (čo môže silne pripomínať The Departed) a nedoriešený vzťah matky policajtky a syna policajta v utajení, v utajení najmä pred ňou. To všetko v chladivej severskej atmosfére s balkánskym topingom. Poriadne sa to začína rozbiehať až od tretej časti, čiže v tomto smere treba byť trochu trpezlivejší. Seriál je mimoriadne gradujúci a posledné časti prichádzajú aj s prekvapeniami, predposledná časť prvej série až s šokujúcim. Prvá séria ale nevyrieši všetko. Je treba pozerať ďalej. Druhá séria len o málinko slabšia ako prvá, ale má podobný priebeh. Najprv dve časti na rozkukanie a zoznámenie sa s novými postavami a potom to začína mať poriadne grády s mnohými prekvapeniami. Super a môžeme sa dúfam tešiť na sériu tretiu. ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Výborný švédsky seriál od ktorého som sa nevedel odtrhnúť postavený na veľmi sympatickej hlavnej predstaviteľke, ktorej charizma prebila všetko a zmietla to ako tornádo. Vďaka nej som to začal pozerať. Bola to príjemná zmena oproti americkej a britskej produkcii. Tu mal dej pomaly vývoj, no o to zaujímavejšie zvraty a viac sa zameral na myšlienkové pochody a psychológiu jednotlivých postáv ako efekty a akčné scény. Určite by som uvítal aj ďalšiu sériu, lebo záver bol otvorený. V každom prípade to určite stojí za pozornosť a mňa si tento seriál získal naplno. ()

Aky 

všetky recenzie používateľa

Pěkně vystavěné, s originálním nápadem s policejním informátorem, většinou napínavé a obtížně předvídatelné. Občas ovšem malinko přitažené za vlasy. Jo - a dobře zahrané. ()

Galéria (127)

Reklama

Reklama