Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Panelová diskusia o slabých miestach našej spoločnosti. Fakty, emócie, názory. Silná zostava bude panelovou diskusiou piatich žien o aktuálnych témach, ktoré hýbu Slovenskom. Hlavnými protagonistkami relácie budú moderátorka Oľga Baková a štyri panelistky, expertky v danej profesii, znalkyne spoločnosti z humanitného odboru, komentátorky, blogerky, zástupkyne rôznych vekových skupín či stand up komičky. (STV)

(viac)

Recenzie (15)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Od roku 2017 vysiela slovenská verejnoprávna televízia RTVS reláciu "Silná zostava". Za povinné koncesionárske poplatky štedro financuje šialené militantné liberálne feministky, ktoré prostredníctvom tohto projektu šíria svoje fanatické slniečkárske názory. Moderátorka tejto brainwashing monster show je Verona Ostrihoňová, manželka arogantného libtarda Mateja Cifru, ktorý sám sebe dal prezívku Sajfa. Je to absolutný hnus. Názov je silný, ale obsah a obsadenie je mizéria, degenerácia, slabota. Ak by sa to vysielalo niekde na TV Hnoj, či TV Narkóza, tak si len povzdychne a poviem, že to môžem jebať. Lenže keď sa týmto sprostým kravám skladám, ako nedobroľný koncesionár, na ich honoráre, tak mi to nesmierne veľmi moc vadí. Strašne moc ma rozčuľuje, že som nútený platiť takýto nechutne politicky angažovaný odpad! ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím epizódu o prokremeľskej propagande z 29.4.2021. Relácia má podobný problém ako legendárna epizóda Do kríža, kedy sa štyria muži bavili o práve žien na interrupciu. Obe vychádzajú pod STV, čo je už dosť veľavravné o tejto televízii čo povedať. Odbornosť človeka by nemala byť obmedzená jeho pohlavím, tým pádom výrazne šovinistické a výrazne feministické relácie priamo sabotujú samy seba. Simona Salátová dokáže vážnu debatu zabiť poznámkou o vizáži. Inak bola epizóda celkom dober odmoderovaná a diskusia dobre vedená. ()

Reklama

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Najväčšou slabinou tohto formátu je, že v každom diely účinkuje nejaká speváčka/herečka a.k.a. tupá piča, ktorá väčšinou nemá k téme nič rozumné povedať a svojou účasťou celú reláciu sťahuje kdesi na úroveň odpoludnajších dámskych talkšou o celulitíde, bezlepkových koláčoch a thajskej manikúre. Napríklad dnes, 21.1.2019, bola relácia venovaná vede a postrehy väčšiny osadenstva boli podnetné a relevantné, ale vždy, keď niečo povedala herečka Mičkovicová, som sa nezmohol na viac, než na veľmi hlasný facepalm(keďže rozprávala často, môj spolubývajúci musel nadobudnúť pocit, že v mojej izbe hádam dochádza k intenzívnej súloži). Kvalita relácie je kolísavá, záleží na výbere témy a hostí. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto by nebola silná zostáva ani v ústave pre mentálne postihnutých. Relácia je o zasadnutí militantných feministiek, ktoré sa idú vyjadrovať k témam, ktorým buď nerozumejú alebo sa priestor jasne dáva len jednému povolenému názoru a naoko oponent nakoniec vždy vyznieva ako ten porazený, čo sa ukazuje najmä pri tých progresívnych témach. Ale čo môžeme čakať od amorálnej bažiny typu Schrameková, Salátová či Cifrová, ktorých úroveň pekne odzrkadľuje práve Salátovej výrok: Našim chlapom sa nechce ani robiť, ani trtkať. ()

Hedka odpad!

všetky recenzie používateľa

Dnes (4.3.2021) oprášila RTVS túto reláciu s novou moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a odvysielala ju vo večerných hodinách. Uf, to bolo trápenie dopozerať to. Neobjektívne, neprofesionálne, výber hostí veľmi zvláštny a nevyvážený. Moderátorka vôbec nevie čo je nestrannosť. Škoda času. A o "silnej zostave" nemôže byť ani reči. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama