Reklama

Reklama

Ach, Lucy!

  • USA Oh Lucy! (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Setsuko vede život unavené pětapadesátileté úřednice v Tokiu. Dokud ji její neteř Mika nepřesvědčí, aby se přihlásila na netradiční kurz angličtiny. Podmínkou účasti je, že musí chodit v blond paruce a vydávat se za Američanku jménem “Lucy.” Nová identita probudí v Setsuko dřímající potenciál a záhy se zamiluje do svého amerického instruktora Johna. Když John z kurzu náhle zmizí a Setsuko zjistí, že ve skutečnosti chodí s Mikou, rozhodne se požádat o pomoc svoji sestru Ayako a letí až na druhý konec světa do jižní Kalifornie, aby vypátrala uprchlou dvojici. V úžasném novém světě tetovacích salonů a ošuntělých motelů jsou rodinná pouta i předchozí životy vystaveny zkoušce, zatímco se Setsuko ze všech sil snaží držet svého snu a příslibu “Lucy.” (Cinemax)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (7)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

REziserka Atsuko Hirayanagy mi nic nehovori, a film je to o strete US a japonskej kultury. Samozrejme, nie vojensky, hehe. Obstarozna 55 rocna japonska uradnicka sa prihlasila na akysi kurz, tam sa zamilovala donho, on je zadany ..... a taxa riesia veci potom vo filme. Celkom dobry namet na film, casto je to len spolocenska konzervacka. Rezisersky na urovni, japonske filmy mam velmi rad, urcite radsej nez korejske. Ono je tam aj rozdiel v mentalite tychto ludi, ze jo, Korejci su uplne inde nez Japonci. Film je to ale hodne depresivny - nekonci dobre, kazdopadne nadpriemerna podivana : 77 % ()

mirika39 

všetky recenzie používateľa

Presne ako povedala matka Bridget Jonesovej: "Krutá rasa." Jedna preberie chlapa sestre, druhá neteri, ani nehovoriac o tom drsnom úvode na stanici metra. Chvíľami naozaj šokujúci priebeh deja, úžasná zápletka a tak isto Josh Hartnett vyrástol do krásy a v postave neverného naničhodníka si akosi získal moje sympatie. Úžasne vyobrazený rozdiel kultúr v každom detaile, v komunikácii, mimike aj gestike. ()

teplic 

všetky recenzie používateľa

Výborný príbeh o nemožnosti vykročiť zo seba samého/samej, ani zmenou prostredia alebo identity. Putovanie hlavnej hrdinky a jej postupne objasňovaná história diváka len utvrdí, že všetka snaha je zbytočná a jediné, čo nám ostáva, je zotrvať v našom údele, prijať kúsok ľudského tepla, ktoré je práve poruke (pretože ani najväčšia možná blízkosť príbuzných a súrodencov nie je samozrejmá, ba je dokonca ničivá), a pokúsiť sa vykúpiť zo svojich hriechov. Viac pesimizmu na naše obrazovky! ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama