Reklama

Reklama

Hrdina Max 2: Chlpatý bodyguard

  • Česko Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard (viac)

Obsahy(1)

Mladý TJ Bennett (Zane Austin) si nedokáže zvyknúť na nový domov. Jeho otec (Lochlyn Munro) sa stal prezidentom USA a v Bielom dome mu chýbajú bývalí kamaráti a spolužiaci. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď do ochranky nastúpi psí agent Max, ktorého si chlapec okamžite zamiluje. Keď na návštevu prídu ruský prezident Bragov (Andrew Kavadas) s dcérou Alex, Max s TJ-om sa im rozhodnú ukázať, aké to je žiť v Bielom dome. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasické videopokračovanie, ktoré parazituje na mene svojho slávnejšieho predchodcu s ktorým nemá prakticky nič spoločné. Akurát sa tu spomenie, že tu je ten istý pes ako v jednotke, ale to je fakt hovadina. Žáner sa zmenil na rodinnú komédiu cielenú hlavne na deti. Aspoň že tu nikto do ničoho nezakopáva alebo bezdôvodne nepadá na zem. To je asi jediný klad tohto filmu. Zápletka je predvídateľná. Postavy predstavujú obohraté stereotypy. Je to fakt určené pre najmenších. Malé deti pri tom asi nezdochnú od nudy, ale dospeláci určite. 3/10. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Jak cez kopirák s jednotkou, len namiesto mexikáncov zapojili rusákov. Ten pes ale nemá limit. Takže v skutku príjemná, rodinná, priehľadná blbina na sobotné dopoludnie v telke. 1 z 5 ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Syn amerického prezidenta si představoval svůj školní život trochu jinak. Ale ještě že mají na hlídání nejen lidské bodyguardy, ale také jednoho hodně speciálního psa. Hledat v tom pokračování série nemá smysl, prostě jen další příběh se psem, který nehýří originalitou, ale můžete se u nějaké scény trochu usmát. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Zbytočný sequel k filmu, ktorý mohol byť oveľa viac. Pokiaľ si pamätáte moje hodnotenie k filmu "Max" povedal som, že z toho mali tvorcovia urobiť reálnu drámu a miesto toho to chceli skombinovať s rodinným filmom. A to skutočne hralo v neprospech filmu. A tak sa to rozhodli v pokračovaní zmeniť. Urobiť absolútne rodinný film. A nemôžem tomu uveriť, ale asi sa mi tento film prekvapivo páči viac než jeho predchodca. Alebo... poviem to takto - Prvý film je lepší. Má lepšie spracovaný príbeh, jeho dramatické momenty sú dobre spracované a hlavne puto medzi chlapcom a psom je dobre spracované. Plus tam dobre hrá aj fakt, že Max stratil svojho pána a Justin stratil brata. A obaja sa skrz jeden druhého vyrovnávajú cez to. To funguje dobre. Lenže potom do toho ešte zapracovali aj scénky, ktoré by sa hodili skôr do rodinného filmu, ktorý je určený pre decká. Ako fakt, že tam je padoch, ktorý všetko spôsobil, ako fakt, že bude na deckách, aby všetko odhalili a kopec ďalších klišé. A to ho stiahlo dole. Tento film sa naopak ani nesnaží urobiť ho seriózne. Proste rovno do toho napchali všetky klišé z rodinných filmov, len do toho opäť chceli dať Maxa. A nemusí to mať akékoľvek spojenie s predošlým filmom. A čuduj sa svete, keď sa film nesnaží byť dve veci naraz, zrazu to má aspoň nejaký dej (síce absolútne predvídateľný), no z filmu sa zrazu stala zábava. Alebo aspoň pre mňa. Neviem. Keď sledujem príbeh z Bieleho Domu (aj keď v ňom moc nebudeme) o chalanovi, ktorý nechcel byť prvým synom, zrazu mám pocit, že tu využili všetko čo mohli. Je to hlúpe a je to absolútne predvídateľné, no v rámci filmu ako celku som od neho nemal ani čo očakávať. A keď od neho človek nič neočakáva, nebude sklamaný. Decká sú okey. Dospelí podľa mňa nič moc, no pes čo tu hrá Maxa je podľa mňa veľmi dobrý. Dokonca asi opäť ako minule najlepším elementom filmu. Nepozriem si to znovu, no narozdiel od prvého filmu ma nemrzí, že sa to rozhodlo ísť touto cestou. Pretože to ani náhodou nemohli spracovať lepšie, než to spracovali. A zázračne sa z toho stáva podľa mňa film, ktorý ma bavil viac. Ale stojí za to si ho pozrieť? To si nemyslím. Hodnotenie: C ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama