Reklama

Reklama

Beštiálny sused

(TV film)
  • Česko Clevelandský únos (viac)
Trailer

VOD (1)

Dvadsaťjedenročná slobodná matka Michelle Knightová (Taryn Manningová), ktorá sa stane prvou obeťou únoscu Ariela Castra (Raymond Cruz), zostane uväznená v jeho dome skoro 11 rokov. Tam sa stane priateľkou a sestrou dvoch ďalších žien, ktoré Castro uniesol krátko po nej. Išlo o dospievajúce dievčatá Amandu Berryovú (Samantha Droke) a Ginu DeJesus (Katie Sarife). Michelle v sebe našla ohromnú silu a aj vďaka viere v Boha a odhodlaniu znova vidieť svojho syna, sa odmietla nechať zlomiť zvráteným Castrom. Keď Amanda Berryová s Castrom otehotnela, bola to práve Michelle, kto pomohol dieťa priviesť na svet a následne aj zachrániť jeho život. Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (52)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Takto mizerne to dopadne, ked potencionalne silnu temu spracuju naivnym Hallmarkovskym spôsobom, ktory dokaze dojat maximalne domace panicky pri zehleni. Cely cas je to monotonne nudne bez akejkolvek hlbky. Zufalstvo, bolest, utrpenie tych troch obeti. Nic z toho sa tvorcom nepodarilo preniest na divaka. Dalsim problemom je, ze film dost neprehladne pracuje so zakladnymi faktami. Vôbec nemate prehlad ako dlho tam uz jednotlive obete su, ake udalosti sa kedy stali atd. Tento film by sa dal nazvat rovnako primitivnym ako bol ten unosca. Je az k neuvereniu, ze sa mu podarilo drzat tri zeny v zajati niekolko rokov. Jednu hviezdicku davam za Taryn Manning, ktora ako jedina predviedla celkom slusny vykon v tomto mizernom filme. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"To jsi tak blbá, že jsi otěhotněla?" Někteří mládenci mají zkrátka problém seznámit se s dívkou a jiným zase vadí, když dívka nefunguje podle jejich představ. Pro všechny tyto "opravdové muže" je tu manuál Ariela Castra na to, jak si pořídit protějšek svých snů. Stačí si ho unést a pak mu několik let vštěpovat disciplínu za zatlučenými okny. Já jsem tedy dostal to, co jsem čekal, ale že by mě to nějak moc pobavilo, poučilo nebo alespoň inspirovalo, tak to nikoli. ()

Reklama

Hemlock 

všetky recenzie používateľa

No jo, když máš velký dům, tak v něm nechceš bydlet sám a pro přičmoudlého pupkáče se slabostí pro svazování to platí dvojnásob. Stačí se naučit na ukulele, sem tam nějakou tu pipku oslovit v sekáči a je z toho parádní polygamie - sice nucená, ale zážitek to bude určitě nezapomenutelný. No teď trochu vážně - na to, jak silné téma to je, je film natočen dost průměrně a po herecké stránce to taky není žádná sláva. Nicméně musím uznat, že jsem se nenudil, takže dávám za každou sexuální otrokyni po jedné hvězdě - 55%. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tady je sice znát, že film nemá větší než televizní ambice, ale přesto si díky srdceryvnému příběhu uchovává svou sílu. Ono vědomí, že tohle se skutečně stalo, dělá v tomto případě strašně moc. Samotná únosová a věznitelská část, která zabírá víc než dvě třetiny stopáže, sice ničím nešokuje, ale spolehlivě umožňuje soucítit s obětmi a nenávidět jejich únosce. Pro mě ale nejsilnější momenty přicházejí teprve v závěru, kdy se osvobozená hlavní hrdinka musí vyrovnávat s dalšími fackami. Tohle by si zasloužilo víc prostoru a je škoda, že tvůrci nezvolili dvoudílný formát o hodinových epizodách. I tak to ale na mě udělalo dojem. 75% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prvotná myšlienka, ktorá ma napadla pri sledovaní tohto filmu: “dokonalý” námet pre Netflix dokument. “Cleveland Abduction” vôbec nie je zle spracovaný, ani zahratý tv počin. Samozrejme, je to taká priemerná klasika, no okamihovo pomerne funkčná, ktorá napodiv baví počas celej dĺžky spracovania. Medzi 3-štyri. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Ariel Castro bol odsúdený na doživotie, plus 1000 rokov väzenia. Mesiac po odsúdení sa obesil vo vlastnej cele. (ludovit14)

Reklama

Reklama