Reklama

Reklama

VHS Massacre

  • USA VHS Massacre: Cult Films and the Decline of Physical Media
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ide o (nie až tak podarený) dokument, ktorý však zahreje pri srdiečku každého fanúšika VHS-iek. Nostalgia spravila v mojom prípade dosť, takže, hoci je ten film katastrofálne zostrihaný, zvukovo, až šialene zlý, sledovať ako počas niekoľkých pár rokoch internet prevalcuje takmer všetky fyzické médiá a zberateľom, podcasterom a tvorcom s Troma štúdia nezostáva nič iné iba si z nostalgiou zaspomínať aké to bolo v 80´s a 90´s rokoch, bolo celkom melancholické. Keďže som ako dieťa zažil toto médium a celkom som si ho užil. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu melancholická sonda do srdce 16mm a VHS filmů kde parta podcasterů ukazuje kolik filmů a divností vycházelo a většinou hned upadlo v zapomnění až došlo k úplný smrti tohohle média s příchodem internetu. Zahrnuje to rozhovory s béčkařema jako Lloyd Kaufman nebo Joe Bob Briggs, majitelema videopůjčoven nebo hlavama undergroundovejch filmovejch festivalů. Čekal jsem že to bude spíš přehlídka prasáren ale ve skutečnosti to má i nějakou informační hodnotu o tom jak k tvorbě těch filmů docházelo a jak moc velkou roli hrálo předávání z ruky do ruky. Zajímavej mi přišel hlavně Lloydův názor na pirátství jelikož on asi jako jedinej ho vidí jako pozitivní věc. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pokud máte rádi béčkové až brakové filmy, tak je dokument "VHS Massacre: Cult Films and the Decline of Physical Media" pro vás. Není skvělý v tom, jak je podaný, i když se zde objevují zajímavé osobnosti, ale je dobrý jako seznam toho, co byste ještě mohli vidět, co se vám vyhnulo. A je toho dost. ()

Reklama

Reklama