Reklama

Reklama

VHS Massacre

  • USA VHS Massacre: Cult Films and the Decline of Physical Media
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pokud máte rádi béčkové až brakové filmy, tak je dokument "VHS Massacre: Cult Films and the Decline of Physical Media" pro vás. Není skvělý v tom, jak je podaný, i když se zde objevují zajímavé osobnosti, ale je dobrý jako seznam toho, co byste ještě mohli vidět, co se vám vyhnulo. A je toho dost. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ide o (nie až tak podarený) dokument, ktorý však zahreje pri srdiečku každého fanúšika VHS-iek. Nostalgia spravila v mojom prípade dosť, takže, hoci je ten film katastrofálne zostrihaný, zvukovo, až šialene zlý, sledovať ako počas niekoľkých pár rokoch internet prevalcuje takmer všetky fyzické médiá a zberateľom, podcasterom a tvorcom s Troma štúdia nezostáva nič iné iba si z nostalgiou zaspomínať aké to bolo v 80´s a 90´s rokoch, bolo celkom melancholické. Keďže som ako dieťa zažil toto médium a celkom som si ho užil. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu melancholická sonda do srdce 16mm a VHS filmů kde parta podcasterů ukazuje kolik filmů a divností vycházelo a většinou hned upadlo v zapomnění až došlo k úplný smrti tohohle média s příchodem internetu. Zahrnuje to rozhovory s béčkařema jako Lloyd Kaufman nebo Joe Bob Briggs, majitelema videopůjčoven nebo hlavama undergroundovejch filmovejch festivalů. Čekal jsem že to bude spíš přehlídka prasáren ale ve skutečnosti to má i nějakou informační hodnotu o tom jak k tvorbě těch filmů docházelo a jak moc velkou roli hrálo předávání z ruky do ruky. Zajímavej mi přišel hlavně Lloydův názor na pirátství jelikož on asi jako jedinej ho vidí jako pozitivní věc. ()

Reklama

Reklama