Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani po desiatich rokoch randenia Chloein (Alix Angelis) priateľ Eric (Jesse Hutch) ešte stále nedozrel do muža, akého by si po svojom boku predstavovala. Dúfajúc, že mu tým dá potrebný impulz, sa s ním rozíde. Je presvedčená, že vďaka tomu dospeje a následne sa k nej vráti. O šesť mesiacov neskôr však Eric pozve Chloe na večeru, aby jej oznámil veľkú novinku: o týždeň sa žení. Chloe akútne potrebuje prestávku od práce, života a všetkých vecí týkajúcich Erica, odchádza preto na dovolenku. Ale keď na ňu pricestuje, narazí na Erica a jeho snúbenicu, ktorí budú mať svadbu v tom istom letovisku! Presvedčená, že Eric robí obrovskú chybu, si Chloe najme manažéra rezortu, Huntera (Thomas Beaudoin), aby sa stal jej falošným priateľom a docielila tak, aby Eric žiarlil. Čím viac času trávia spoločne, falošná láska Chloe a Huntera rozkvitne do niečoho skutočného. Teraz sa musí Chloe rozhodnúť, či je pripravená vzdať sa svojej minulosti s Ericom, aby mohla dať šancu láske s niekým novým... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Láska, zklamání a spousty slz. Červená knihovna jak vystřižená z nějaké telenovely. Atmosfericky, scenáristky, výpravou, vizuálně i hereckými výkony prostě tak vypadá. Příběh úsměvný snad, ale komediální v žádném případě. Pánové jsou sympatičtí, dámy sympatické, spousta nelogických situací a dialogů. Zkrátka a dobře, z mnohých scén ční až přílišná naivita a nerozum. Tento televizní snímek je z diváckého hlediska pouze dámská záležitost. Pánové budou mít spíše kyselý výraz než slzu dojetím. ()

Miska2712 

všetky recenzie používateľa

:D :D :D Klasika, keď nechcete rozmýšľať a chcete sa pozerať na obraz zo zvukom. Milá myšlienka, no na trhu je kopec takýchto filmov, takže ani tento neprekvapil. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny film, ale úplne do kyslých uhoriek to neposielam. Taká romanťárna na spôsob televíznej produkcie, ale nič prehnané, tragické a neznesiteľné tu nie je. Dokonca aj herecky sa to dalo. Alix Angelis tu nemá ani fotku a pritom je takou mladšou verziou Jen Connely. A ešte aj hlúpa puťka z Dva a pol chlapa April Bowlby tu normálne vyzerá inteligentne. Je to taký štýl Rosamunde Pilcherová, pri ktorej vám nepríde zle. A to je úspech. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Preboha, tak toto bola fakt že hrôza. Ani neviem, ktorá z tých postáv sa správala stupídnejšie a sebeckejšie, asi by to bolo na kolektívnu cenu. Inak, čisté klišé s vopred danou líniou, takže ak niekto čakal, že by tu nastal aj nejaký iný moment "prekvapenia" ako ten čo prišiel, tak asi by čakal od tejto zlátaniny až príliš veľa. Ťažko teda hľadať nejaké pozitíva, ale niektoré dialógy boli vcelku vydarené, tak aspoň tie to trošku zachránili od odpadu. Ale fakt na viac ako 1* to nie je ani náhodou. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama