Reklama

Reklama

The Suicide Squad: Samovražedná misia

  • Česko Sebevražedný oddíl (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vitajte v pekle, známom ako Belle Reve! Práve tak sa volá väznica s najvyššou mierou úmrtnosti v Spojených štátoch a práve tu sú držaní najhorší superzloduchovia komiksového sveta. Urobia čokoľvek, aby sa dostali von, dokonca sú ochotní stať sa členmi supertajnej a supertemnej operácie, v ktorej budú musieť na chvíľu prejsť na správnu stranu zákona. Podarenú partičku budú vo filme tvoriť postavy ako Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin či mnohými obľúbená psychopatka Harley Quinn. Keď ich vysadia na nepriateľmi obsadenom ostrove s úlohou „nájsť a zničiť“, bude mať plukovník Rick Flag čo robiť, aby skupinu udržal pohromade. Pravidlá sú pritom jednoduché – jeden zlý pohyb a je po nich! Zomrieť môžu rukami nebezpečných súperov, ale aj svojich nemenej nebezpečných kolegov. Nehovoriac o tom, že ich má po celý čas pod drobnohľadom tím vplyvnej Amandy Waller, ktorá stojí za celým nápadom dať dohromady obávaných zločincov a využiť ich schopnosti v boji proti ďalšiemu zlu. Misia sa teda môže zdať na prvý, druhý aj tretí pohľad naozaj samovražednou... (Continental film)

(viac)

Galéria (60)

Súvisiace novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (viac)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (viac)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (viac)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (viac)

Reklama

Reklama