Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Navrus09 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zpráva o seriálu mě nadchla, první díl ve mně vyvolal otázky, ostatní díly ve mně vyvolaly pochybnosti, ale nic nemá na tenhle díl. Tenhle mě totiž donutil přestat dál sledovat. Až v tomhle díle mi doopravdy došlo, jak otřesné herecké výkony herci podávají. To, že představitelka Alex připomíná svým hereckým výkonem Bellu ze Stmívání mi přišlo komické, ale díl od dílu je to otravnější a otravnější. Pátý díl totálně zabil představitel Jaye. Jeho bratr umírá a pláč a smutný pohled připomínají smích a úšklebky. Logika seriálu je stejná jako ta v Teletubbie. Nechci být za hatera, ale radši si vypíchnu oči, než abych dál sledoval. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najhoršia časť série. Nezáživné flashbacky, jazýčková dvoch bukvíc a čerešničkou na torte bola operácia cez walkie-talkie. To mysleli fakt vážne? WTF! Seriál už najskôr nemá cenu ani sledovať, pretože toto rozhodne do druhej sezóny nepôjde. Nemec by povedal: So ein mist habe ich schon lange nicht gesehen. ()

Reklama

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda 5: Seriózne? Z čerpacej stanice sa dostaneme do nemocnice, dialógový balast, niekoľko flashbackov do minulosti a jedna amatérska operácia zakončená pijavicami. U mňa sa tento seriál dostal na úroveň "o ničom" a tak "Dovidenia, zbohom a amen!" ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak už nielen supermarket (pardon, obchodné centrum) a kostol, ale aj nemocnica. OK, prečo nie. Ako nápad to nie je zlé. Teoreticky je veľmi zaujímavé byť v jednom mestečku, ale v rámci neho sa presúvať z rôznych lokácií, pričom každá je zabývaná novými postavami, s ktorými sa stretávajú už známe, staré postavy. Prakticky je to však stále strašná nuda, pretože všade sa pohybujú úplne nezaujímavé postavy, baviace sa medzi sebou úplne nezaujímavým spôsobom. Trocha to vylepšuje sex a naturalistická operácia, ale inak rovnaký šmejd, ako predchádzajúce diely. Ani poriadne neviem, prečo to stále pozerám. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama