Reklama

Reklama

Mladý Sheldon

(seriál)
  • Česko Malý Sheldon (viac)
Trailer
USA, (2017–2024), 46 h 25 min (Minutáž: 18–60 min)

Hrajú:

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Doc Farrow, Montana Jordan, Danielle Pinnock, Rex Linn, Valerie Mahaffey, Brian Stepanek, Melissa Tang (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(141)

Deväťročný Sheldon Cooper je malý genius a v živote to nemá ľahké. Sestru Missy štve, starší brat Georgie ho priamo nenávidí a jeho otec niekedy býva v rozpakoch, ako sa k nemu správať. Ale mama ho bezvýhradne miluje. Byť najväčším géniom svojej generácie, ktorý vyniká v pokročilej matematike aj vede, totiž nie je vždy výhodou, najmä v krajine, kde majú zvrchovanú pozíciu náboženstvo a futbal. A zatiaľ čo sa zraniteľný, nadaný a trochu naivný Sheldon vyrovnáva so svetom, jeho úplne obyčajná rodina musí nájsť spôsob, ako sa vyrovnať s ním. V priebehu 12 rokov vysielania Teórie veľkého tresku sa diváci zoznámili s legendárnym, výstredným a výnimočným Sheldonom Cooperom. Tento vtipný seriál nám dáva príležitosť spoznať jeho detstvo, keď sa vydáva na neobvyklú a sľubnú cestu k dospelosti. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (136)

brzozin 

všetky recenzie používateľa

Jestli toto měl být vtipný seriál, tak se tedy rozhodně nepovedl. Vtipné to nebylo ani za mák. Navíc některé postavy mě tam vyloženě sraly. Úplně nejstrašnější byla ta hysterická fúrie, která se snažila dělat matku. Ale vylezla z ní jen zaslepená náboženská fanatička a nesympatická, sobecná maloměstská slepice, která navíc děsně přehrávala. A pochopitelně i babča, ze které se vyklubala egoistická sebestředná ochechule, které bych nesvěřil ani hlídání psa na víkend. Sheldon byl toporný, nevýrazný a v některých dílech spíše sekundoval. Navíc jeho sobeská namyšlenost a chování sociopata, což bylo v původním TBBT vtipné a úsměvné, tady působí spíše odpudivě. Prostě velký Sheldon byl vtipný ňouma, malý Sheldon je sebestředný hajzlík. Co mě dále štvalo, byl fakt, že mnohé postavy vůbec neodpovídaly tomu, jak byly zobrazeny nebo líčeny v originální TBBT. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Velmi príjemné, pozerateľné a zábavné. Až som prekvapený z toho, ako ma to bavilo. Ale popravde, mať také decko nie je žiadnou výhrou, asi by som si to išiel hodiť. Celý seriál má svoje typické čaro zahalené do aury mladého geniálneho Sheldona. Stačí si k tomu sadnúť a relaxovať. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

Beckett51 

všetky recenzie používateľa

Překvapení jako hrom. Samo o sobě nikterak geniální, ale ve své jednoduchosti a roztomilosti naprosto neodolatelné. Absence "sitcom smíchu" chytrý krok, díky kterému se celý feeling seriálu posunul na úplně jinou vlnu než TBBT a to je jen dobře. První série - 90% ... Druhá série - 90% ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Na prvé časti som pozerala trochu rozpačito, ale s každou ďalšou časťou som sa bavila viac a viac. Obľúbila som si všetkých členov rodiny. Silno veriaca matka, flegmatický otec, či babička, sestra Missy, starši brat a do toho malý geniálny prcek Sheldon. Každý z nich sa snaží držať rodinu pokope, za sprievodu kopy humorných situácií a hlášok. Napríklad ako upiecť chutné hovädzie podľa babičkinho receptu, ktorý však ona nehodlá prezradiť a Sheldon si naň za zvláštnych okolností spomenie. No v každej časti sa niečo nájde. ()

Emperor1 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, Sheldon jako dítě mi na rozdíl od toho dospělého není příliš sympatický, ale zvyknul jsem si na něj ... je fajn, že dostávají velký prostor i ostatní herci v rolích jeho rodičů a zejména babičky, kteří naštěstí neslouží Sheldonovi jako pouhá stafáž, protože Sheldon sám by ten seriál neutáhl ... ()

Galéria (1 619)

Zaujímavosti (198)

Súvisiace novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (viac)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (viac)

Reklama

Reklama