Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chester a Luz ve svém vztahu dospěli k bodu obratu. Amy musí vzít věci do vlastních rukou a sužuje ji touha po odplatě. Chester se potká s chlapcem, od kterého se hodně dozví. (Prime Video)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

I osmou epizodu jsem ohodnotil pouze dvěma hvězdičkami, protože se mi zdála být na stejné úrovni jako ta předchozí. Idylku v Novém Mexiku narušoval pouze občasný větřík, a to, co probíhalo po večírku v táboře, nebudu radši ani komentovat. Po hororu ani památky. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chester a Luz sa zosobášia v stodole v dome Luzinej tety a od polície sa dozvedia že Luziin otec zmizol bez stopy. Chester zistí, že teta dokáže vykonať obrad, pri ktorom zistí vďaka fotografii či je niekto ešte nažive alebo nie a tak sa Chester rozhodne obrad podstúpiť a zistiť či je jeho dvojča nažive a stretne sa s ním. Vďaka fotografiám zo svadobného obradu sa dozvedia, že duch yurei tam bol a ovládol tetu Máriu, ktorú v doma objavia mŕtvu a Luz je presvedčená, že yurei sa nesnaží zabiť Chestera ale ich dieťa, ktoré čaká. V tábore šéf Bowmen zistí, že jeho sekretárka sa snažila poslať kazetu s nahrávkou o pomeroch v tábore, Bowmenov kamarát vo Washingtone však kazetu zadrží a tak sa Bowmen rozhodne skretárke pomstiť... ()

Reklama

Reklama