Reklama

Reklama

Pre Daryna (Jaden Smith) je láska podstatou života. Bláznivo zamilovaný tínedžer si užíva všetko šťastie, ktoré mladá láska ponúka. Zrazu však hrozí, že sa mu zrúti celý svet, keď sa dozvie, že jeho krásna priateľka Isabelle (Cara Delevingne) zomiera. Namiesto toho, aby si priznal porážku, rozhodne sa jej darovať úžasný, búrlivý rok, aby si tak spoločne vynahradili všetok čas, ktorý im v budúcnosti bude chýbať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Teenager Daryn poslúcha intelektuálneho otca, ktorý v ňom vidí absolventa Harvardu. Darynovi sa náhodou pripletie do cesty Isabell, do ktorej sa Daryn zamiluje, ale netuší, že Isabelli zostáva len rok života. Daryn kašle na to, vybodne sa na Harvard, na otca a vezme si Isabell za manželku, keď len na trištvrte roka s tým, že keď jeho manželstvo skončí, začne repovať. Takto končí rozprávková dráma, vytĺcť dačo z citlivých duší. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

To nie! Tieto feeling-good filmy o umieraní už mi začínajú ísť hore krkom. Nie, nie som zástancom filmov plných pátosu a nariekania, ale mám pocit, že tento námet o nevyliečiteľnej nemoci a následnom plnení prianí tu už bolo predsa len príliš. Tento film oproti iným nijako nevyčnieva - akurát postavy a kulisy sú inšie, no princíp zostáva rovnaký, vďaka čomu to celé pôsobí dosť tuctovo. Navyše, ani jedna z hlavných postáv si akosi nezískala moje sympatie - či už svojim nekonzistentným správaním alebo prihlúplymi postojmi. Vďaka zopár vydareným scénam som tomu ochotný dať max 1*. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No mna na rozdiel od druhych tieto dramy o umierani a smrtelnych chorobach stale zaujimaju,kedze pracujem v zdravotnictve a musim sa priznat,ze sa pri sledovani nikdy neubranim slzam a este chcem pochvalit herecke vykony oboch hlavnych protagonistov,aj Cara Delevingne i Jaden Smith boli presvedcivi,mne sa to velmi pacilo...:⁠-⁠) ()

pumpkinqueen 

všetky recenzie používateľa

Další snímek, který vyloženě tlačí na emoce a i přes předvídatelnost to víceméně funguje. Nepřekvapí, ale rozhodně bych ho neoznačila za odpad, jako někteří. Ve svém žánru je v pořádku, přestože je jen průměrný. Jediné, co mi moc nesedlo, byla Cara Delevingne. Ona pro mě prostě není herečkou. Neříkám, že jsou filmy s ní vyloženě špatné, ale mám u ní obdobný pocit, jako u Dwayna Johnsona - všude hraje jednu a tu samou roli, a to sama sebe. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Cara Delevigne nie je pre mňa žiadna herečka a je mi jedno, že už vylízala mušle polovičke Hollywooodu. Ale ten mladík bol ešte horší a to je už čo povedať. Podobne ako Dzeyna, i ja som u filmu brečel, ale skôr z toho, že prečo pomaly už každý víkend vyjde nejaký film o smrteľnej chorobe a prečo sa všade už rapuje, ako by to bol vrchol umenia. Celkovo mi už nešla do hlavy ani samotná myšlienka, že 17-ročný černoch chodí s 28-ročnou lesbou v chlapčenskom oblečení. To mi je romantika ako blázon. Z filmu vyžarovala tá nútená ambícia vyvolať emócie, súcit, proste urobiť z toho ždímačku, ale bolo to tak viditeľné a umelé, že som tomu neveril ani sekundu. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Film bol natočený už v roku 2017, avšak jeho premiéra bola odložená kvôli vtedy pribúdajúcim obvineniam zo sexuálneho zneužívania Cuba Goodinga Jr. Napokon ho v roku 2020 odkúpila streamovacia platforma Amazon Prime. (F2003F)
  • Natáčenie sa začalo v apríli 2017 a prebiehalo v Toronte v Ontariu v Kanade. (F2003F)

Reklama

Reklama