Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlotte s Ulrichem se pokoušejí zjistit, k čemu došlo v bunkru. Martha se snaží získat Jonasovu důvěru – a ten zase tu její, jenom v jiném světě o několik století dál. (Netflix)

Recenzie (16)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemôžem sa zbaviť pocitu, že tvorcovia mali pôvodne napísane len dve série a tretiu tak nejako "narýchlo zbúchali". Pod pojmom "narýchlo zbúchali" nemyslím ako pri nejakých béčkových seriáloch, ale tak o level kvalitnejšie. Poviem to takto, mna osobne tie časti z alternatívneho sveta trošku, fakt len trošilinku nudia. Chápem, ľudia sa vo svojom základe nemenia, to sme už tak nejako pochopili z prvej časti tretej série,  nemuseli sme tomu toľko času venovať aj tu. Cliffhanger na konci každej časti sú už tak nejako veľmi okato seriálové, ak viete ako to myslím, ale čo ma najviac serie a vôbec mi to nesedí ku Dark, tak je ten prestrih, keď skáčeme do iného času/dimenzie. Ale ako fajn, len som zvyknutý na iný štandard, Dark bojuje o vstup do mojej seriálovej top desiatky všetkých čias, tak som tak trošku sklamaný, že sa tam asi nechce dostať no... ()

Amalberga 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na tenhle seriál se skvěle hodí staré dobré úsloví: nevěř nikomu nad třicet (obvzlášť pokud je to tvoje starší já). Obvyklá dávka oblbovacích scéna a přeskoků z jednoho času do druhého a z dimenze do dimenze. Za mě situaci nejlíp vyřešila Jonasova Máma, když se vybodla na Ulricha a hezky zůstala v 50. letech. ()

Reklama

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aleksander má zatraceně dobrou paměť, kdyby přede mě někdo položil starou roztrhanou igelitku, na to, že jsem imigrant/zločinec/(cokoliv, co vlastně Aleksander je) by bylo to poslední, na co bych si v tu chvíli vzpomněla. Každopádně Hanna chce, aby zničil Charlotte. Hmm ok, ale jak to má sakra udělat, chudák cápek jenom vede elektrárnu kdesi v zapadákově, ne že by byl Mark Zuckerberg. Hodnocení: už jste někdy měli pocit, že máte 50 a 160 iq zároveň?/10 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tretia sezóna sa podľa mňa rozbehla až treťou epizódou, ale zase poriadne. Ide o sústredenejšie rozprávanie ako v minulej časti, divák sa v jednotlivých líniách lepšie orientuje, čo však neznamená, že keď už niekto je stratený, tak mu tvorcovia zrazu všetko vysvetlia. Je fajn, že paralelný vesmír je jasne rozoznateľný, ako ale aj všetky časové úseky a som zvedavý, kam sme sa to dostali v záverečnej scéne. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Winden 1.0 1888 - na farme Tannhausových Bartosz ostatným oznámi, kto stál sa smrťou Marthy (verzie 1.0/2019) a Marta odovzdá Joonasovi Božskú časticu 1986 - Kathrina neprestáva pátrať po Mikkelovi a stretne samú seba 2019 - Helge prichádza na policajnú stanicu potom, ako je objavené telo Madsa Nielsena a jeho slová "bol som to ja" berú Ulrich a Charlotte ako priznanie k vražde 2053 - Martha sa stretne s Adamom. Winden 2.0 2019 - Joonas sa snaží Martu presvedčiť že pochádza z paralerného sveta v ktorom sa poznajú a tak ju vezme do jaskyne. ()

Zaujímavosti (1)

  • Ke konci epizody zazní píseň „Inside“ od Chrise Avantgardea. (Doomcourier)

Reklama

Reklama