Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ulrich se dostane do konfliktu se zákonem, Helge se pokouší vyhnout Egonovi Tiedemannovi, Claudia využívá moc jeskyně a Katharina vyjede na Hannu. (Netflix)

Recenzie (15)

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dark pro mě není tak strhující, aby mě zajímalo i vyvíjení postav (hlavně když k většině z nich nemám žádný vztah) a vztahů mezi nimi, a jelikož mě spíš zajímá ten děj, tak jsem se u téhle epizody nudil a vadilo mi, že se v ní skoro nic nestalo. Tak snad ta příští, poslední epizoda 1.série taková nebude, protože přesně tam se rozhodne, jestli rozkoukám i sérii druhou. 3* ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 1986 je Ulrich prepustený z väzby a zbavený obvinenia zo znásilnenia. Hannah spoznáva nového mladíka, ktorý prichádza do Windenu a vystupuje pod menom Alexander Tiedemann. Claudia v jaskyni objavi svojho psa, ktorý zmizol v roku 1953 a začne čítať Tannhausovu knihu, ktorú jej daroval Helge. V roku 2019 Hannah využije vedomosti o Alexandrovej minulosti k tomu, aby zničila Ulrichovi život. Bartosz stretne Claudiu, svoju babičku , o ktorej si myslel že je mŕtva. Neskôr súhlasí s návrhom Noaha aby sa k nemu pridal. V roku 1953 je vyhlásené pátranie po Helgem a Noah, ktorý je vo všetkých troch obdobach rovnako starý ponúkne duchovnú podporu Helgeho matke. Claudia z roku 2019 navštívi Tannhausovo hodinárstvo a poprosí ho o zostrojenie prístroja, ktorých chce upraviť čas. Po predošlej skvelej epizóde mierne sklamanie. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ulrich je v 1953 obvinený zo smrti detí. V 80tych rokoch je zas zbavený obinení za znásilnenie svojej priateľky. Claudia nájde svojho, ktorého stratila v 1953ťom a začne sa intenzívne zaujímať o jaskyňu. Noah uzatvára pakt s Bartoszom v prítomnosti. Na scéne sa objavuje aj mladý Alexander, ktorý sa neskôr stane riaditeľom elektrárne. Prevedenie: Pendlovanie z jednej časovej linky do druhej seriálu moc nesvedčí a  sme teda svedkami nie moc napínavej sociálnej sondy naprieč časom, ktorá ale v konečnom dôsledku nikoho veľmi nezaujíma. V podstate ma už ba zaujíma, tajná miestnosť v kryte a aká je úloha Noaha. 80% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děj mě tentokrát nestrhl tak jako v předchozí epizodě, měl jsem pocit, že konfrontace mezi Katharinou a Hannah zbytečně brzdila tempo příběhu, ale hodně mě baví sledovat vývoj jednotlivých postav v průběhu 66 respektive 33 let. Díly v závěru první sezóny na mě působí mnohem lépe než ty předchozí. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kedy dať do epizódy všetky tri dejové línie, keď nie tesne pred finále. Napriek tomu to nemá také grády ako predchádzajúca časť a ide skôr o "povinný" nádych pred finále, ako sme už boli svedkami pri viacerých mystery seriáloch. Nie som si istý, či je príbeh už natoľko rozbehnutý, aby nás finále dokázalo naplno presvedčiť o výrazných kvalitách celej prvej série, ale nechám sa rád prekvapiť. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama