Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ulrich se dostane do konfliktu se zákonem, Helge se pokouší vyhnout Egonovi Tiedemannovi, Claudia využívá moc jeskyně a Katharina vyjede na Hannu. (Netflix)

Recenzie (15)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 1986 je Ulrich prepustený z väzby a zbavený obvinenia zo znásilnenia. Hannah spoznáva nového mladíka, ktorý prichádza do Windenu a vystupuje pod menom Alexander Tiedemann. Claudia v jaskyni objavi svojho psa, ktorý zmizol v roku 1953 a začne čítať Tannhausovu knihu, ktorú jej daroval Helge. V roku 2019 Hannah využije vedomosti o Alexandrovej minulosti k tomu, aby zničila Ulrichovi život. Bartosz stretne Claudiu, svoju babičku , o ktorej si myslel že je mŕtva. Neskôr súhlasí s návrhom Noaha aby sa k nemu pridal. V roku 1953 je vyhlásené pátranie po Helgem a Noah, ktorý je vo všetkých troch obdobach rovnako starý ponúkne duchovnú podporu Helgeho matke. Claudia z roku 2019 navštívi Tannhausovo hodinárstvo a poprosí ho o zostrojenie prístroja, ktorých chce upraviť čas. Po predošlej skvelej epizóde mierne sklamanie. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dark pro mě není tak strhující, aby mě zajímalo i vyvíjení postav (hlavně když k většině z nich nemám žádný vztah) a vztahů mezi nimi, a jelikož mě spíš zajímá ten děj, tak jsem se u téhle epizody nudil a vadilo mi, že se v ní skoro nic nestalo. Tak snad ta příští, poslední epizoda 1.série taková nebude, protože přesně tam se rozhodne, jestli rozkoukám i sérii druhou. 3* ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kedy dať do epizódy všetky tri dejové línie, keď nie tesne pred finále. Napriek tomu to nemá také grády ako predchádzajúca časť a ide skôr o "povinný" nádych pred finále, ako sme už boli svedkami pri viacerých mystery seriáloch. Nie som si istý, či je príbeh už natoľko rozbehnutý, aby nás finále dokázalo naplno presvedčiť o výrazných kvalitách celej prvej série, ale nechám sa rád prekvapiť. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ulrich je v 1953 obvinený zo smrti detí. V 80tych rokoch je zas zbavený obinení za znásilnenie svojej priateľky. Claudia nájde svojho, ktorého stratila v 1953ťom a začne sa intenzívne zaujímať o jaskyňu. Noah uzatvára pakt s Bartoszom v prítomnosti. Na scéne sa objavuje aj mladý Alexander, ktorý sa neskôr stane riaditeľom elektrárne. Prevedenie: Pendlovanie z jednej časovej linky do druhej seriálu moc nesvedčí a  sme teda svedkami nie moc napínavej sociálnej sondy naprieč časom, ktorá ale v konečnom dôsledku nikoho veľmi nezaujíma. V podstate ma už ba zaujíma, tajná miestnosť v kryte a aká je úloha Noaha. 80% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děj mě tentokrát nestrhl tak jako v předchozí epizodě, měl jsem pocit, že konfrontace mezi Katharinou a Hannah zbytečně brzdila tempo příběhu, ale hodně mě baví sledovat vývoj jednotlivých postav v průběhu 66 respektive 33 let. Díly v závěru první sezóny na mě působí mnohem lépe než ty předchozí. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama