Reklama

Reklama

Trollovia: Svetové turné

  • Česko Trollové: Světové turné (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Princezná Poppy, stopercentná trolia klaďaska z úspešného prvého dielu, sa v druhom stala kráľovnou, ale našťastie ju to nijako nepoznamenalo. Vo svojom kráľovstve vládne spevom, tancom a ľavou zadnou, lebo panovať v krajine, v ktorej nie sú žiadne problémy, je úplná hračka. Princeznin svet by sa aj naďalej pokojne pohupoval v popovom rytme, keby jedného dňa nedošlo k šokujúcemu odhaleniu – popoví Trolovia nie sú jediní obyvatelia planéty! Žijú na nej ďalšie trolie kmene, a tie vyznávajú rôzne hudobné štýly. A tak sa zoznámime s Techno Trolmi, Country Trolmi a dokonca s Trolomi Rockovými! Tým rockovým vládne kráľovná Barbara a drsne uprednostňuje nielen tvrdšiu muziku ale aj predstavu, že rock je jediná správna hudba a mala by preto znieť na celej planéte. A toto už nie je problém, ktorý by Poppy mohla zvládnuť objatím a milou pesničkou. Preto sa spoločne so svojím najväčším kamošom Vetvošom vyberie na hudbyplnú púť do neprebádaných končín kráľovstva, aby našla spôsob ako zastaviť rockovú kolegyňu skôr, než svet úplne ovládnu gitarové riffy. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (53)

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Zase docela fajn Trolíci. Kluky to bavilo a já jsem také přetrpěl. Jediné, co mě na filmu celkem štvalo celou dobu, že je rock podán jako ten zlý. Takže celá myšlenka filmu je taková zvrácená. Ale roztomilý humor vše zachraňuje. A na druhou stranu, když už je rock ten zlý, tak je ho aspoň nejvíc a jsou použity úryvky slavných fláků. ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

No, už si nepamätám veľmi jednotku, iba to, že ma milo prekvapila. Do dvojky som išiel smelšie, a ešte som aj nemal inú možnosť, že Zojuš ? Treba povedať, že dvojka je extrémne prehudobnená, ale poväčšine dobrými skladbami. Frkov a plkov bolo výrazne menej ako v jednotke. Nápad na príbeh celkom ušiel, ale asi teda nešlo o môj šialok kávy. Malo to nudnejšie pasáže a teda mňa to za srdce nechytilo. Navyše, chlapy vždy doplatia na to, že sa zaľúbia do baby, ktorá nepočúva kvôli vlastnej tvrdohlavosti a nevidí kvôli klapkám na očiach. Život má nespočet takýchto prípadov. Smutné. Ale späť, pre mňa slabé. Tri. ()

Reklama

Mangano 

všetky recenzie používateľa

Kvalitativně na chlup podobné jako první film. Dokonce jsem usnul na tom stejném místě stopáže jako předtím, takže jsem se musel po pár hodinách spánku vracet na to stejné místo asi patnáct minut před závěrečné titulky u dvou skoro stejných filmů za jeden den - vyvolá to ve vás jakýsi zvláštní "matrix" pocit. No, ale oceňuji tady hlavně ten autorský nápad, nevracet sem do děje ty "zlé" trolly z jedničky. Ono to prezentované rockové zlo by asi v čele s rozzuřenou deseticentimetrovou královnou rocku nepůsobilo až takové starosti, kdyby měla královna popu za zády někoho, kdo je schopen na jeden nádech spořádat místní U2 i s aparaturou. Takže za to dávám určitě palec hore. Možná soundtrack byl o něco méně záživnější než v jedničce, ale to je v celku jedno, stále se tu bavíme o dost průměrné infantilní konině pro ty úplně nejmenší trollíky. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Pro me v podstate prijemny prekvapeni, respektive furt docela slusne koukatelna demence jako v pripade prvniho dilu. Mame tu vymastenej, ale naprosto dostacujici dej, animace je vcelku podprumerna, ale k celkovymu ladeni filmu skvele sedne, do toho halda docela sympatickejch postav a infantilni humor a hlavne ultimatni mix hudebnich pecek vsemoznejch zanru, diky cemu je film super sviznej a navic to misty pripomina Brütal Legend. Takze za me spokojenost, film by klidne snes 15 minut zkratit, ale i tak solidni 3*. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z mnohých uhľov pohľadu, pokračovanie príbehu „Trolls“ dopadlo lepšie (a ruku na srdce, mnohý z nás to nečakalo). Príbeh, aj keď má svoje trhliny, je pevnejší, pružnejší a dynamickejší. A hlavne, rock (a malý štiepok metalu) do toho vznesie to, čo tento hudba-based animák potreboval (pesničky od Scorpions a Ozzyho potešili). Nič svetoborného, avšak bez väčších sklamaní. (P.S.: Už to nie je len pre najmenších divákov.) Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (3)

  • Kvůli pandemii koronaviru byl film ihned vydán digitálně, tzn. nepromítal se v kinech. (petr.koca)

Súvisiace novinky

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

29.04.2020

Pár dní nazpátek jsme informovali o tom, jaký úspěch zaznamenalo studio Universal se svojí premiérou snímku Trollové: Světové turné na online platformách. Film vydělal díky digitálnímu prodeji kolem… (viac)

Trollové: Světové turné drtí rekordy

Trollové: Světové turné drtí rekordy

14.04.2020

Přestože oficiální čísla nejsou k dispozici, studio Universal se o víkendu pochlubilo, že nový animovaný snímek Trollové: Světové turné zaznamenal nejlepší úvodní víkend v rámci digitálního prodeje… (viac)

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (viac)

Reklama

Reklama