Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat do Annieiny minulosti… na samý počátek. (HBO Europe)

Recenzie (6)

EdaS 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl druhé série, zaměřený výhradně na Annieinu backstory. Kdyby se jejímu příběhu věnovala celá série a nemíchali do toho Somálce a upíry, mohlo to být celé sevřenější a nejspíš i lepší. I když uvidíme... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tipoval by som, že táto epizóda bude pre hard core fanúšikov king-verza absolútnou lahôdkou. Dozvieme sa v nej totiž okolnosti netradičného vývoja osobnosti Annie, a tie sú koncipované ako ťaživý rodinný psychologický triler. Táto hlavná, a zároveň záporná, postava celej druhej série si totiž zaslúži hlbší ponor do jej psychiky a v časti číslo 5 sme sa dozvedeli snáď všetko, čo sme potrebovali. V podstate by The Laughing Place bez problémov obstál aj ako filmový spin-off, kde by bol pridaný iba nejaký ten predvídateľnejší záver. Cliffhanger je ale absolútne dokonalý. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joy sa pomaly dozvedá pravdu o svojej mame Annie Wilkesovej...Nečakané pre divákov seriálu, ale najmä dôstojne zapracované pre fanúšikov Stephena Kinga, ktorý poznajú príbeh Misery nechce zomrieť, pretože tvorcom sa podarilo citlivo vtlačiť príbeh o postave, ktorá v knihe zadržala slávneho spisovateľa románov pre ženy pod svojou strechou, aby napísal knihu o Misery tak, aby vyhovovala jej predstavám a starostlivo to zapracovať do deja Castle Rocku a do obdobia, v ktorom sa dej odohráva. Citlivé pre skalných fanúšikov Stephena Kinga, veľmi dobre natočené a s viac ako sľubným koncom. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama