Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (13)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Strašne otravný seriál venujúci sa postavám, ktoré sú nezaujímavé, a riešiaci scenáre, ktoré sú snáď ešte nezaujímavejšie. Už ani André Holland to nezvláda a iba sa zbedačene potáca od stromu do domu a nič z toho. Bill Skarsgård je značne mimo, toto mal odmietnuť. A Melanie Lynskey bude po tomto prúsere rada, ak jej niekto ešte niekedy nejaký scenár pošle. Skoro vôbec ma už nezaujíma, ako sa to celé skončí, lebo vlastne ani neviem, o čom to poriadne je. Aspoň trochu tomu pomáha nový manželský pár s dosť svojráznym koníčkom ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do Castle Rocku sa prisťahuje nová rodina,ktorá si prechádza manželskou krízou. Ukáže sa, že si na udržanie vzťahu nevybrali práve vhodné mesto. Henry prichádza do domu v ktorom vyrastal a dozvie sa o osude šerifa Paddingtona. Viac sa dozvieme aj o úlohe Kida. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cítiť, že sa blíži finále, pribúdajú vraždy a sú už omnoho explicitnejšie znázornené a krvavejšie než spočiatku. V tomto smere sa činí najmä istá nesympatická rodinka, ktorá sa do Castle Rock prisťahovala z dosť zvláštnych príčin. No a hudobný doprovod je tu zatiaľ najlepší, aký sme počas ôsmich dielov mali možnosť počuť. Aký je Castle Rock ako celok sa ale ukáže až po samotnom konci, môže z toho ešte stále byť ako geniálna záležitosť, tak premárnený potenciál. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl ze všek těch sraček v předchozích částech. Ale kdyby se nepřistěhoval manželský pár, je opět v příběhu hovno :-( Točí prázdnotu, protože už chystají dalších 10 dílů a zřejmě jsou už v koncích.... ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama