Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anonymní telefonát naláká advokáta řešícího tresty smrti Henryho Deavera zpět do jeho rodného městečka Castle Rock ve státě Maine. (HBO Europe)

Recenzie (20)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V mestečku Castle Rock, v blízkosti ktorého sa nachádza štátna väznica sa stratí chlapec meno Henry Matthew Deaver. 0 17 rokov neskôr, potom ako do väznice prichádza nová riaditeľka, kedže predchádzajúci spáchal samovraždu, je v opustenom krídle väznice nájdený väzeň, o ktorom neexistujú žiadne záznamy a ktorý po svojom nájdený povie iba jedno - meno Henry Matthew Deaver. Ten je teraz právnikom v Texase a po jeho návrate do rodného mesta ho nečaká zrovna vrelé privítanie. Tak úvodná epizóda navnadila tak, ako to dokáže iba máloktorý seriál a naozaj som zvedavý či sa hodnotenie prepadne tak hlboko, ako to naznačujú iné komentáre. Úvod 95%. ()

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ta stará, americká městečka mají vždycky něco do sebe. Vždy se v nich nachází nějaký vrah, nebo nějaká "opuštěná" budova, prostě to město provází nějaká temná historie. A není tomu jinak ani zde, v Castle Rock. Hororových seriálů se moc nevidí a většině z nich vyprchá ta správná atmosféra hned v prvních dílech. Snad tomu nebude tady, jelikož seriál zavání kvalitou a Billa Skarsgarda se budu bát snad pořád.. ()

Reklama

Uesbe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vidím ,že antifankluby nespia a vytrvalo pozerajú zdroj svojich žlčníkových záchvatov... Mne sa to zatiaľ zdá parádne, zahraté je to dobre - gratulácia Mel, že je konečne psycho - atmosféra a lokácie mi pripomínajú Žiar nad Hronom a lesy okolo Zvolena ....vlastne, tamojší obyvatelia sú podobne prítulní multikulti abstinenti ako tí z Castle Rock. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po troch dieloch to vyzera ako Lost v Shawshanku. Proste dalsia mysteriozna nekonecna natahovacka odohravajuca sa v niekolkych casovych obdobiach. Je ten neznamy väzen v Shawshanku diabol alebo v tom bude nieco ine? S pribudajucimi dielmi je mi to cim dalej tym viac ukradnute. Ma to skvele herecke obadenie, ale postavy su hrozne. Vsetci sa tam tvaria strasne vazne a kazdy ma svoje vlastne tajomstvo, ktore sa bude odkryvat bambilion dielov. Asi este par dielov vydrzim, lebo ma bavia odkazy na film Shawshank Redemption, ale ziadna pecka to nie je. Skôr jedno velke sklamanie. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi slušný namotávajúci otvarák. Priaznivci Shawskank Redemption ihneď spozornejú, ale na svoje by si mali prísť aj priaznivci mystery seriálov každého rangu, nielen Kingoviek. Čo z toho vznikne, ťažko predpovedať, niečo som už ale počul a tak trochu tuším, akým smerom sa seriál vyvinie. Ale atmosféra je fajnová, len predsa by mohla byť ešte o niečo temnejšia. Možno sa to časom v tomto smere ešte vylepší. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (1)

  • Když dozorce přivádí novou ředitelku věznice (Ann Cusack) do kanceláře, říká, že sebevraždu spáchali již 4 její předchůdci. Dále ukazuje díru po kulce, která tam je po řediteli Nortonovi. Toto je odkaz na legendární film Vykoupení z věznice Shawshank (1994), kdy se na konci filmu zastřelí ředitel Samuel Norton (Bob Gunton). (gavosh)

Reklama

Reklama