Reklama

Reklama

VOD (1)

Vydedenec, ktorý spáchal sériu vlámaní a vrážd, hodí všetku vinu na Apačov. Tým rozpúta indiánsku vojnu s nedozernými dôsledkami.
Krutý Vince Carden (Telly Savalas) ovláda mesto Forge River ležiace na území Arizony. Jeho záľubou je nákup indiánskych skalpov. Svojou nemilosrdnosťou vyhnal z domova brata Paula (George Maharis), v dôsledku čoho jeho manželka Martha (Arlene Dahl) prišla o akékoľvek ilúzie spojené s možnosťou Vinceovho návratu na dobré chodníčky. Paul, ktorého prenasleduje tajuplná smrť dievčaťa, ktoré miloval, putuje po krajine a pripojí sa ku konvoju smerujúceho do Forge River. Na jednom z vozov cestuje aj Kate Mayfield (Janet Landgard), ktorá sa vracia domov po rokoch štúdia na Východnom pobreží. Potom, čo na konvoj zaútočia Apači, ktorí sa takto chcú pomstiť za vraždu spôsobenú Vinceovými mužmi, ostanú Paul a Kate jedinými nažive. Vince využije útok Indiánov ako zdôvodnenie potreby odvety formou útoku na bezbrannú apačskú dedinu. Tým však vyprovokuje Indiánov natoľko, že sa rozhodnú zaútočiť na Forge River a mesto obliehať. Kto zvíťazí v krutom boji? (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

Mol 

všetky recenzie používateľa

Jedinej kdo tam trochu hrál byl teda Telly jinak to byl samej amatér. Amaterismus tady, amaterismus tam; všude v každým okýnku celýho filmu amaterismus. Příběh takovej hodně jednoduchej, ale zase tam bylo aspoň dost akce. Dost jsem se zasmál, když Paul před bitkou s Vincentem zařval jako nějaká ženská. Tak nějak bude řvát Raging bull až mu seberou body. Čolo. ()

LiVentura 

všetky recenzie používateľa

Charisma hlavního záporáka daleko předčí kohokoli z kladných hrdinů, rozeklaný western, který má logickou myšlenku a následuje ji, ale je velmi lacině udělaný. V tom vidiím velkou škodu tohoto snímku.!!! Hudba velmi slušivá od věrného spolupracovníka velkého Maestra "M"... :-) ()

Reklama

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama