Reklama

Reklama

Príbeh sa odohráva v trýznivých dňoch, ktoré nasledovali po udalostiach 11. septembra 2001. Americká špeciálna jednotka na čele s kapitánom Mitchom Nelsonom (Chris Hemsworth) je prvá, ktorú vyslali do Afganistanu na veľmi nebezpečnú misiu. V drsných horách musia vyhľadať veliteľa Severnej Aliancie, generála Dostuma (Navid Negahban), a presvedčiť ho, aby sa k nim pripojil v nebezpečnom boji proti spoločnému nepriateľovi – Talibanu a jeho spojencom z Al-Káidy. Okrem prekonávania vzájomnej nedôvery a kultúrnych rozdielov musia Američania, zvyknutí na moderný spôsob boja, prijať prastarú stratégiu vojny na koňoch. Napriek tejto rozpačitej aliancii musia noví spojenci čeliť tvrdej prevahe neľútostného nepriateľa, ktorý neberie zajatcov. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Predkozka

Podle sebe soudím tebe aneb pohled do zrcadla.. nepocháváš se při tom? To musí být strašné tohle vidět denně v zrcadle.

 (hodnotenie, recenzie)

To je klasická superdebilní propaganda , že je to k několikanásobnému blití.

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Mi se to líbilo.. 4* byli tam skvělé záběry, jak jedou na koních a v dáli proti nim střílej raketami mp24 . Prostě Kapitán Chris Hemsworth v jedné z jeho povedenější roli..

dadaft

dadaft (hodnotenie, recenzie)

Ameryčti hrdynové na koňach proty tankam a kulometam, parááádny dyvááácky zažitek, všychny přežyly, jeden dokonce telefounoval s ďurou v hrudnýku. Vynykajýcy fylm.

Uživateľ dadaft zmazal svoj príspevok.

Predkozka

Predkozka (hodnotenie, recenzie)

Jumper1

No jak to říct, on snímek podle skutečné operaci, kde je cílem najít a zničit, fakt nebude mít nějakou extra dějovou linku. Dostal jsi se tak do pozice velmi hloupého píčuse, který jde na fotbal a fňuká, že ta opera stála za hovno.

Predkozka

Predkozka (hodnotenie, recenzie)

Úžasný snímek, který je stále aktuální a připomíná za jaké hodnoty bojujeme. Pro levicové podřadné mrdky a komunisty, samozřejmě trn v oku. Sláva a věčná památka těm, kteří bojovali  a padli za právo dívek na vzdělání, za právo žen nezahalovat se, za právo říci svůj názor nahlas, za právo svobodných voleb, za právo na život. Skuteční hrdinové.

Jumper1

Jumper1 (hodnotenie, recenzie)

Další verze Ramba, tentokrát 3.0. Mění se doba, místo, technika. Laciná dějová linka však zdá se být věčná. 

na príspevok reagoval Predkozka

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Ha A AA válečné filmy od Fury našly konečně další dno. Tady ještě korunovane " Podle skutečné události "

Kodousek

Kodousek (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to jako další válečný filmík do mojí sbírečky, muhehe .. ještě bych přidala Toma Hardyho (nemůžu si pomoct, je to prostě sympaťák a prototyp správného pěšáka :-)))

mad.dog

mad.dog (hodnotenie, recenzie)

Pokud z toho nebude okapávat jak hrdinní vojáci brání vlast a pomáhají ubohým vesničanům před tyranií (off record: založenou a financovanou CIA), ale normální válečný film, co má koule, tak si myslím, že by to mohla být pecka ;)

na príspevok reagoval Nevka

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnotenie, recenzie)

mam rad valecne filmy. ale uz se mi hnusi to, ze Amici jsou o5 ti hodni. Uz by mel nekdo take natocit Amiky jako zaporaky.

na príspevok reagoval Nevka, woodsman

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

marrjaana

marrjaana (hodnotenie, recenzie)

Tak jo, nebudu se pouštět do politiky a válečné filmy mě moc neberou, ale sakra... V Australii narozený ceverský bůh a Hromovládce Thor s kulometem na koni? Na bych se i možná koukla :D

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tiež ma presne napadol Rambo :)  Australan Chris v mene americkeho patriotizmu pustoší obyvateľstvo na koni :)  Drama? Realy? Mohla to byť fajn recesia .

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama