Reklama

Reklama

Party Bus to Hell

Trailer 1

Partia výletníkov sa vyberie na festival a ako dopravný prostriedok si zvolia autobus so sympatickou vodičkou Joan (Sadie Katz). Už od začiatku sa rozbieha zábava plná alkoholu, drog a obnažených slečien, ale to ešte nikto netuší, že ich autobus vezie rovno do pekla... (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Horor „Party Bus to Hell“ je celkem fajn béčko, které si na nic nehraje a jde mu hlavně o to, aby se zde objevily nějaké ty úchylnosti, které zaberou na diváka, jenž něco podobného vyhledává, ať už je to nahota anebo nějaké to násilí, které má skoro blízko k ultranásilí. „Party Bus to Hell“ tohle nabídne. Není to ve vyloženě skvělé podobě, ale není to ani něco, o by urazilo. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Skupinka ľudí odchádza na festival, kde môže byť každý sám sebou. Každý teda očakáva neviazané správanie plné užívania drog a neviazaného sexu. Avšak do ich autobusu na poslednú chvíľu pristúpi dievča, ktoré je "vyvolenou".Cesta do pekla sa môže začať. Film je hororovým splatter úletom, ktorý hneď od úvodných titulkov dá jasne najavo, že sa ani trochu nesnaží hrať na seriózny film. Veľkým plusom sú odkazy na filmy z ktorých tvorcovia čerpali (Mad Max, Hory majú oči) a občas ozaj vtipné konverzácie. Ak viete vypnúť pri filme ktorý okrem obnažených ženských tiel a potokoch krvi neprinesie nič zmysluplné tak si Party bus to hell vcelku užijete. Ak patríte k ľuďom, ktorý filmy pozerajú sporadicky a čakajú dobrý zážitok tak sa mu oblúkom vyhnite. Film ocenia ozaj iba zanietení filmový fanúšikovia. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tomuhle může dat více jak 2 hvězdy pouze nesvéprávný psychicky labilní jedinec bez vkusu. Proti tomuhle jsou všechny Žralokonáda na oskara za herecké výkony a za scénář. 1 hvězda pouze za 2 vtipy ( s těmi Židy a s tím sexuálním kufrem) jinak zde není co ocenit. Naopak seznam stupidit je zde nekonečný ženská šoustá s chlapem teče na ni krev po litrech a jí to absolutně nevadí nebo konec ženská se promění v démona pozabíjí několik lidí a oni ji na konec vezmou do dodávky zpět jen kvůli tomu, že si nic nepamatuje. Včera jsem nadával na film Dead Shack kde se jeden dospělý choval hůře jak malé děcko nicméně proti tomuhle byl ještě inteligentní zde máme zhruba 20 dospělých a inteligence mají méně než psí exkrement. Nejlepší komentář grizly007 ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Velké párty šlapek,to je pravda.Samotný hororový příběh buší tak do hlavy,že jste z toho za třicet minut znudění a doufáte v lepší obrat,jenže ta chvíle nepřichází a mě to naštvalo,jelikož podklad filmu byl celkem dobrý a já čekal u takového ksichtu na plakátu Brutal bus party.Nedočkal jsem se.Je to z řady dalších nefunkčních rádoby hororů,které zapadnou prachem. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Erotická hororová komédia s desiatkami silikónových šľapiek. Skupina ľudí trčí zatvorená v autobuse uprostred púšte, všade naokolo sú vyšinutí satanisti a snažia sa vzkriesiť démona z panny. Sex, satanské orgie, kozy, striekance krvi, jedna príšera a hromada toho úplne najamatérskejšieho gore, aké je vôbec možné. Takže inteligencia celého filmu je pod bodom mrazu, s čím treba vopred rátať. Proste jeden z tých filmov, pri ktorých mal režisér prázdnu peňaženku a myslel si, že krv stekajúca po obnažených bradavkách to zachráni. Síce, čiastočne mal pravdu :-) Keby z toho bolo tvrdé porno, dal by som aj 5 hviezd. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 17. dubna 2017 do 4. května 2017 v Nevadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama