Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po kúpe nového domu začínajú mladí manželia novú etapu svojho života. Ich šťastné chvíle však netrvajú dlho. Z Paula (Lukas Hassel) sa stáva čoraz zvláštnejší muž, neustále sa zaujímajúci o iné ženy. Pre Jennifer (Natasha Henstridge), ktorá dúfala v nový začiatok ich vzťahu, je to vskutku smutné zistenie. Za svoju zmenu však nemôže jej manžel úplne sám. Po ich nasťahovaní sa totiž v dome prebudilo zlo, ktoré roky číhalo v pivnici a jeho obeťou je práve Paul. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nadržaný sexuchtivý démon ukrytý v pivnici, ktorý vysáva z obetí duše, posadne hlavného hrdinu a chce pomocou neho ovládnuť svet, ha ha ha. Toto bol horor, ktorý nevydesí a je úsmevný od začiatku až po vydarené finále. Ja som sa bavil. Zaspomínal som si pri tom na démonické horory 80. a 90. rokov typu Wishmaster, pretože tie masky a triky by sa hodili presne do tohoto obdobia. Mladú generáciu to však asi nezaujme. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Poster rozhodne horší ako samotné prevedenie. No veľmi šikovno sem niekto "dopísmenkujte" žáner komédia, lebo toto je asi taký čistokrvný horor, ako ja svedok Jehovov. Z množstva lacných atráp obľúbeného žánru, ktoré z nenazdajky útočia na naše vnemy, je toto celkom príjemné osvieženie na nudné chvíle. Nie, človek vystrašený nebude, ba dokonca ani nebude načo spomínať a na druhý deň bleskovo zabudne, no nápad s nadržaným duchom, ktorý pojebe všetko čo sa pohybuje a dýcha, ako Rosenberg? W.T.F.?! Naposledy snáď v Scary Movie? Za mňa za dva s OBROVSKOU nadsázkou, lebo toto v žiadnom prípade nemožno brať nijak vážne - 45% ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po kúpe nového domu začínajú mladí manželia novú etapu svojho života. Ich šťastné chvíle však netrvajú dlho. Z manžela sa stáva čoraz zvláštnejší muž, a to, že sa neustále zaoberá cudzími ženami, je pre Jennifer (Natasha Henstridge), ktorá dúfala v nový začiatok ich vzťahu, smutným zistením. Za svoju zmenu však nemôže jej manžel úplne sám. Po príchode nových kupcov sa totiž v dome prebudilo zlo, ktoré roky číhalo v pivnici a jeho obeťou je práve on. - Na úvod si neodpustím poznámku o tom, že režisér tohto hororu obviňuje zosnulého pána Wesa Cravena z toho, že ukradol jeho scenár a vytvoril z neho Scream. Pravdou však zrejme je, že za svoju kariéru, ktorá má už viac ako 25 rokov, nedokázal vytvoriť nič poriadne, takže sa chce len nejakým spôsobom dostať do povedomia širšej hororovej základne. The Black Room ho na hororovej scéne do závratných výšin nevynesie, ale tešil som sa hlavne na moju oblúbenú hororovú babičku Lin Shaye. Dej je úplne klasický, kedy sa dvaja manželia nasťahujú do nového domu s temnou históriou, ale nečakajte ducha, ktorý bude trieskať s dverami alebo strašiť diváka počas noci. Tento duch je pre ludí kamarát, pretože im chce zabezpečiť dosiahnutie najlepšieho sexuálneho uspokojenia. Viem, že to znie komicky, ale celkom sa to prevedenie podarilo. Síce je to pomalé, nie je tu vela krvi ani brutality, vraždy nie sú zaujímavé, ale má to svoje tempo a to záverečné inferno má fakt vydarené praktické masky, takže aj keď som tomu celý čas plánoval dať dve hviezdičky, za ten koniec si to u mňa slabšie tri zaslúži. + Lin Shaye + herečka z A Perfect Vacation + herec z Tom Holland's Twisted Tales a Tales of Halloween + herečka z Sharknado 2 + herečka z Starry Eyes, We Are Still Here a Don't Kill It + herec z Hatchet II, Seed 2, Disciples a Almost Mercy + herec z The Burning Dead a The Inhabitants + herec z Don't Kill It ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Režisér Rolfe Kanefsky, kterému nikdy nečinilo problémy koketovat se (soft) erotikou, natočil titul, po kterém by v osmdesátých letech minulého století byla sháňka a putoval by z videa do videa. Dnes lze jeho flick kvalifikovat na blahodárný počin, který tu béčkově triviální éru v mnohém připomíná. V podstatě mu mám za zlé jen to, že nedodržel etiku "prásáckých" režisérů, kdy se samice, jejichž kariéra skomírá, mají nemilosrdně svlékat, ne jen milostně hekat, když je ve vaně a u pračky obtahuje démon. Natasha Henstridge je ten případ. Z nahoty se vyvlékla i Dominique Swain. Ta to dala do spodního prádla. Přitom úvod je slibný i vtipný. Bradavky Alex Linehart "ladí" stanici. A nahotu posléze vykazuje i Augie Duke, jen ta její okultní image je k zblití. Takže příměs erotiky a výběr ženského obsazení fajn, jen nemravnost ustoupila do pozadí. Příběh o probuzeném démonovi přebývajícím v domě po nastěhování nových majitelů, v tomto případě manželského páru (Natasha Henstridge & Lukas Hassel), který následně posedne a sexuálně nabobtnává libido manžela, je poměrně zdárně veden. Nejlepší a naprosto originální z toho je scéna v restauraci, kdy démon v manželově těle svádí všechen sexy personál. Masky celkem symbolizují éru "osmdesátek", i děj je jí přizpůsoben, přičemž režisér věděl, co točí. Nechyběl mu nadhled, i to strašení a děs v suterénu je spíše úsměvné, než aby se to dalo brát vážně. Odlehčení nabízejí i scény s opraváři. Co by to bylo za horor, kdyby v něm roličku nedostala hororová babička Lin Shae. Finále je zábavně dravé, nechybí mu spád. Následuje ještě scéna po doběhnutí titulek. Rolfe Kanefsky stále neudělal patřičný krok do uznávané horor ligy. Po laciných počinech, které byly zástupci lehké erotiky, se nelze divit. Tohle jeho připomenutí dávné éry je světlejším výtvorem v jeho dlouholeté kariéře. Pokud se bude držet v těchto intencích, zájem o jeho tvorbu se dostaví. Chce to trpělivost, však ani démon ve sklepě z tohoto filmu neměl všechno hned. Kvalitní "superbéčko" jen pro ty diváky, kteří jsou ochotni slevit ze svých nároků a ve skříni se jim válí "véháesky". 7/10 ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Incubus (alebo aj sexuálny démon) sa dostal do jedného krásneho domu na jednej parádnej párty kdesi v rokoch 70-tých, kde ho deti kvetov ľahkovážne vyvolali. Je tam dodnes, pretože démon je nútený zdržiavať sa v svojej čiernej izbičke, kde ho dlhý čas strážila chudáčka Lin Shaye (chudáčik kvôli tomu, že sa do toho filmu nejakým nedopatrením dostala). Spravila však chybičku, domček je na predaj a tak si ho kúpila istá manželská dvojica, a keďže je Incubus (zväčša) mužský démon, ideálnym objektom sa stal pre neho Paula, ktorého telo sa stalo jeho novým príbytkom. Z milujúceho nežného manžela sa stalo oplzlé nadržané prasa, ktoré okrem všakovakých sexuálnych návrhov dokáže ešte jednú drobnosť, ak je odmietnutý, vyvolá vyčerpávajúce sexuálne predstavy, ktoré dokážu aj zabiť. Hmm a tu je kameň úrazu, nefungujúca zmes hororu a komédie je podtrhnutá samoúčelnými sexuálnymi scénami (režisérová skúsenosť s Emmanuelami sa tu nezaprie) a umocnená jalovosťou herectva hlavnej postavy ( Lukas Hassel sa miestami tvári ako Jim Carrey spred 15 rokov, ale viac hereckého talentu má i automatická práčka -minimálne v tomto filme). Jedna hviezdička za miestami podarené efekty a Natashu Henstridge, ktorej sa podarilo za nie dlhý čas svoju vcelku nádejne rozbehnutú kariéru zapichnúť vo filme babráka Kanefskeho. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama