Reklama

Reklama

GLOW: Nádherné ženy wrestlingu

(seriál)
  • USA GLOW
Trailer
Komédia / Dráma / Športový
USA, (2017–2019), 17 h 7 min (Minutáž: 27–46 min)

Hudba:

Craig Wedren

Hrajú:

Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Sunita Mani, Kate Nash, Marianna Palka (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

G.L.O.W. (Gorgeous Ladies Of Wrestling - Nádherné ženy wrestlingu) vypráví příběh nepříliš úspěšné herečky Ruth (Alison Brie), která má ve svém profesním i soukromém životě prozatím smůlu. Role se jí vyhýbají a aniž by o tom věděla, spí s mužem své jediné kamarádky. Přes všechny překážky doufá v dosažení svého hereckého snu. Shodou podivných okolností se stane hlavní záporačkou týdenního seriálu o ženských wrestlerkách. Seriál, který nám vypráví různé příběhy hrdinek ženského wrestlingu, se odehrává v 80. letech a je plný třpytek, trvalých a barevných trikotů. (geklon)

(viac)

Diskusia

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

pherkard

keďže boli osemdesiate roky, až také fešné podaktoré neboli :D hlavne tie hrozné načochrané účesy :D

pherkard

pherkard (hodnotenie, recenzie)

Mire

No ked jednym okom citam titulky a druhym cumim na fesne baby v trikotoch, tak mam potom "skulavicu" - kazde oko cumi inam a chvilu mi trva kym sa zjednotia. ;>D

na príspevok reagoval Mire

Uživateľ patto zmazal svoj príspevok.

Paul_cz

Paul_cz (hodnotenie, recenzie)

Teď jsem to dokoukal, a teda netflix bych fakt nakopal. Minimálně film by je měli nechat udělat.

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

No mám to za sebou a čo sa týka tretej série, áno toho wrestlingu tam bolo už pomenej, ale zase určite by som ju neoznámkoval ako SJW LGBTI sranec. Síce nemusím tú Mexičanku a scéna kde sa lízal Bash s tým prostitútom a chytali si kokoty bola celkom nepríjemným šokom, ale na druhej strane fandovia konečne mohli vidieť kozy Alison Brie, Betty Gilpin a Jackie Tohn v plnej paráde :D

Dacsus

Dacsus (hodnotenie, recenzie)

Prvé dve série super, druhá o kúsok lepši ako prvá. Ale tá tretia? SJW LGBTQ sranec, ale neskutočný. Fighty sa absolútne vytratili, rovnako aj ujetosť a cool feeling. Iste, gayovia a lesby tam boli aj predtým, ale v rozumnej miere - v tretej sérii sa to preklopilo do uťahanej, a až ufňukanej SJW agitky. No hrôza.

pherkard

pherkard (hodnotenie, recenzie)

Zhliadol som cely a 2 cast sa mi zdala najlepsia. Taka sonda do zivotov a smerovania atd. Holky v ringu, ak to hrali ony, tak respect. Fakt to museli tvrdo trenovat. Zaver, taky akoby otvoreny, vsetci kamsi odchadzaju a nie je jasne vlastne kam a preco. Ale mne sa pacil.

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

GLOW som si ‘odkladala’ kym na neho budem mat tu spravnu chut a zhltla som ho ako jednohubku. Uzasne retro, vyborne postavy, kostymi, nadych 80.rokov s roznymi kulturnymi referenciami ale taktiez aj obzretie sa za tym ako to kedysi bolo (hint: tehotensky test netrva 5 min. a vyzaduje doslova prenosne minilaboratorium.) Vyborne na tom je, ze sa neponahla, prijemne odsypava. Menej zname je, ze skutocne the Gorgeous Ladies of Wrestling vlastne existovali a ich pribeh - aj ked docasny a kratky - je inspiraciou a nametom tohto serialu. Uprimne som zvedava kam nas az pribeh zavedie, pretoze pre mna bola 1. seria prijemne uzatvorena a finale nesklamalo. 90%

Radi ma mozte mat tu :)

KevSpa

KevSpa (hodnotenie, recenzie)

TheSlezy

Tak to spíš bylo myšleno obecně, že anonymní výkřiky ve stylu "nebo se titulků nikdy nedočkáme" ti moc nepomůžou. Zvlášť tady. Pokud o ně stojíš, tak by to spíš chtělo požádat překladatele na k tomu určených serverech. :)

KevSpa

KevSpa (hodnotenie, recenzie)

TheSlezy

Možná kdybys slušně nějakého z aktivních překladatelů požádal, tak ti je ve svém drahocenném volném čase udělá. Ale takovýhle přístup, jako že je něčí povinnost pro nevděčné konzumenty něco překládat, opravdu překladatelé neocení.

na príspevok reagoval TheSlezy

KevSpa

KevSpa (hodnotenie, recenzie)

Co takhle u Netflix seriálů rovnou odemknout hodnocení, když je to vypuštěné najednou? Mám zhlédnuto a nemůžu hodnotit. Fakt na palici tady.

Súvisiace novinky

Mindhunter a Stranger Things pokračují

Mindhunter a Stranger Things pokračují

03.12.2017

I letos Netflix vytasil řadu povedených seriálů. GLOW, Godless nebo Punisher sesbírali spoustu chvály, a to samé potkalo i Fincherova Mindhuntera, jenž má definitivně potvrzenou druhou sérii. Tým… (viac)

Reklama

Reklama