Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna hra pre mládež. (STV)

Recenzie (3)

LadyPupu 

všetky recenzie používateľa

Na to se nemohla mládež dobrovolně koukat tenkrát, natož teď. Maroš Kramár v roli profesora na učňáku bojuje za vybudování klubu pro mladý, mezitím se mu tam jeden páreček puberťáků spustí, což se řeší řečmi, že láska je míň škodlivá než kouření apod., Kramár se nevzdává a plnej elánu se pořád snaží, evidentně věří ve spravedlnost a světlý zítřky. Socialistický canc, přesto ne úplně odpadní, minimálně dobový reálie a soundtrack pobaví. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Nepoznáš rovnováhu sveta? Tak ti treba!" Učni a učnice nemajú mládežnícky klub a tak z nedostatku iného voľnočasového vyžitia kradnú v školskej jedálni rezne, rozbíjajú v bistre poháre a plodia deti. Všetkému zlému urobí rázny koniec mladý a nádejný učiteľ Kramár, ktorý sa za pomoci tiež mladého a nádejného novinára Gogála a za ironických poznámok mladého a nádejného telocvikára Černého, rozbehne hlavou proti múru a pokúsi sa zvrátiť neblahú reálne socialistickú situáciu bližšie k vysnívanému ideálu a obnoviť v omladine vieru v zahnívajúci systém. Dobre zahraná, ale nie príliš uveriteľná agitka, potešia dobové zábery na Raču, nepoteší dobová hudba Roba Grigorova. ()

fugyx 

všetky recenzie používateľa

Pre mládež? Skôr sonda do zväzáctva a komunistický pamflet. Pekné myšlienky o spravodlivosti skryté do šiat socialistickej mašinérie na najnižšej úrovni. Vyslovene film na objednávku. Nie, ďakujem. ()

Reklama

Reklama