Reklama

Reklama

Vyber si!

  • Francúzsko L'Embarras du choix
Trailer 2

Obsahy(1)

Hranolky nebo salát? Přátelé nebo milenci? Vpravo či vlevo? Život se skládá z malých i velkých rozhodnutí. Problém Juliette tkví v tom, že je naprosto neschopná učinit i tu nejjednodušší volbu. Dokonce i ve čtyřiceti letech žádá svého otce a dvě nejlepší kamarádky, aby všechno rozhodovali za ni. Když do jejího milostného života vstoupí Paul a poté i Étienne – dva okouzlující a jedineční muži – není divu, že Julietteino srdce váhá. Tentokrát si však bude muset vybrat sama. (HBO Europe)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (12)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Trhlá komedie o bláznivé ženě, která má problém udělat jakékoliv rozhodnutí je výborný námět, ale mohli si s tím vyhrát lépe. Na Francii tedy průměr, ale pořád jsem se zabavil, pár krát zasmál, Sabrina Ouazani je vskutku k pomilování a dva ústřední muži, mezi kterými se hlavní hrdinka rozhoduje jsou oba sympaťáci. 60% Odpočinkovka. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nie že by to nebolo celkom nevtipné. Ale pozerať sa na starú ludru, ako hľadá lásku cez posteľ s milencami, čo vyzerajú takmer ako jej synovia, to nie je absolútny filmový zážitok. Inak ostatné francúzske herečky boli ako z magazínu. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Slečna Dilema v akcii... Základ tohto filmu o extrémne nerozhodnej žene nebol v podstate až tak zlý námet na komédiu. Akurát, že tých scénok a dialógov, ktoré by boli aspoň ako tak úsmevné, tých bolo naozaj ako šafránu. Celé mi to skôr prišlo trápne ako vtipné, a tých mužov, medzi ktorými pendlovala Juliette mi bolo aj dosť ľúto. Záverečná tretina, kedy sa dotyčná konečne uvedomí a zistí čo chce, už bola o kus lepšia ako prvé dve tretiny filmu. Ale nič iné ako priamočiaru oddychovku od toho nečakajte. ()

Galéria (47)

Reklama

Reklama