Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy Hockstatterová (Bailee Madisonová) sa snaží pomáhať svojmu otcovi Bobovi (French Stewart) udržať ich rodinu pokope, odkedy mama pred niekoľkými rokmi zomrela. Napriek tomu, že má iba pätnásť rokov, Joy robí všetko pre to, aby svojmu staršiemu a mladšiemu bratovi aspoň čiastočne nahradila matku. Každý deň sa však musí pozerať na dokonalú rodinu Wellmanovcov a ich úžasný nový dom naproti. A tak si na Vianoce niečo želá... Po podivnej nehode, v ktorej zohrajú svoju úlohu akési podozrivé karty, sa Joy zobudí ako členka rodiny Wellmanovcov, s novou matkou, otcom a staršou sestrou. Jej nový život sa spočiatku javí ako zmena k lepšiemu, ale Bobovi a jeho dvom synom sa teraz bez nej darí omnoho horšie. Jediný, kto v týchto chvíľach spoznáva Joy, je ich starý psík Levi. Jej vianočné želanie sa síce splnilo, ale výsledok nie je až taký oslňujúci, ako dúfala. Čo s tým Joy urobí? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Vlastně je to takový klasický rodinný film, který má to štěstí, že je tu holka, na kterou se dobře kouká, která je ještě taková pořád hezky naivní, tak jí to všechno věříte. Vedení děje je ale celkem nuda a moc toho nenabídne. Nápad zde je, ale celkově se ztrácí v tom, jak je to všechno pozitivní a musí to dobře dopadnout. ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Dost naivní film s tématem, který už tu několikrát byl. Ale přesně tenhle typ filmů mam v době Vánoc ráda. 55%. ()

Reklama

Tominko12 

všetky recenzie používateľa

Dobrá myšlienka filmu, no chaotické a miestami plytké prevedenie. Neprišlo mi to ako komédia, išlo o dramatický príbeh, ktorý však nebol dotiahnutý do konca. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama