Reklama

Reklama

Recenzie (6)

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle byl moc hezký díl, přestože se tam stalo...vlastně nic. Ale! Líbí se mi výběr herečky pro roli Holly. To mi udělalo radost. Stejně jako restaurace, v které byla milá hostovačka ♡♡♡ a spousta krve. Doporučuji věčně neplakat nad tím, že jde seriál trochu jinam než kniha. Sledujeme seriál nebo čteme hnihu? Hmm... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na scéne sa objaví Holly, ale boj Bradyho mamy s alkoholizmom, zadržanie Hodgesovej dcéry za jazdu pod vplyvom drog ale najmä Bradyho pohovor v práci boli podľa mňa trochu zbytočné. Rovnako tak Bradyho predstavy o masakre v reštaurácii sú trochu mimo dejovú líniu v knihe, pretože Bradyho šialenstvo sa zväčšilo až po smrti jeho mamy. Pre seriál je možno lepšie, že to bolo zapracované takto, to ale nemení nič na fakte že pre mňa ako fanúšika knižnej redlohy je dej trochu scestný. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle byla zvláštní epizoda, měla své klady i zápory. Velká část děje se věnovala Bradyho matce, což mi ale vůbec nevadilo, protože Kelly Lynch podala velmi dobrý výkon a epizoda i díky tomu dostala trochu jinou (ale kvalitní) atmosféru. V seriálu se konečně objevila Holly, z této postavy jsem měl trochu obavy, ale stejně jako u ostatních figur i tady platí, že měli tvůrci velmi šťastnou ruku a Justine Lupe byla skvělá. Negativně jsem vnímal příliš časté flashbacky a vůbec mě nebavily Bradyho vize při jeho pohovoru ohledně povýšení. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jemne slabšia časť. Vlastne zatiaľ najslabšia, ale i tak stále ľahký nadpriemer. Za hlavný nedostatok by som označil ustúpenie Hodgesa do úzadia a na jeho miesto prišiel "pán Mercedes". Tento diel bol asi potrebný, aby sme mali predstavu o tom, aké monštrum to je. OK, to sme v podstate vedeli od úvodnej scény prvej časti, ale zdá sa mi, že v každej časti vrah vyvedie vec, ktorá svojou brutalitou predbehne beztak riadne brutálne veci, ktoré stváral predtým. Dosť smutný je pohľad na psychologický vývoj jeho matky. Stephen King má cameo zavraždeného kuchára. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama