Reklama

Reklama

Recenzie (7)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia až príliš veľa času venujú Bradyho kolegyni z práce, Brady objednal jed online a až potom, ako ho vytočil Hodges cez Modrý dáždnik ho kúpil v nákupnom centre a strašne veľa ďalších rozdielov v porovnaní s knižnou predlohou mi bránia aby som epizóde a seriálu udelil vyššie hodnotenie. Sústredili dej na nepodstatné veci a naopak, to ako Brady zabil svojho bračeka v podstate na pokyn mamy je zachytené iba okrajovo. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

U čtvrté epizody jsem šel poprvé s hodnocením o hvězdičku níže, protože jsem měl pocit, že příběh lehce stagnuje, tvůrci se místo něj soustředili na vedlejší a tím pádem méně podstatné dějové linie. Navíc jsem si málem oblíbil Bradyho, když jsem si vzpomněl, na kolik důležitých, sebestředných blbů jsem narážel denně v práci... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Stále si pre ňu Boh. Akurát Boh, ktorý padol." Strašne sympatické postavy (samozrejme až na Mr. Mercedesa a jeho matku, ale aj tu je vidno obrovská snaha tvorcov tieto brutálne postavy poľudštiť a nerobiť z nich len nezmyslené monštrá za každú cenu) v čele s Brendanom Gleesonom, ale VŠETCI sú super. Kasting sa v tomto seriáli skutočne neskutočne podaril. Výborná je však i atmosféra, desivé scény sú desivé a každým ďalším dielom sa to viac a viac stupňuje. A už úplne prvý diel bol značne našponovaný. Na Hodgesovi je v Brendanovom podaní sympatické, že to nevzdal, znova má pre čo žiť, stavia sa na nohy a začína sršať zábavnou energiou. Musím sa priznať, že ma tento seriál veeeeeľmi baví. Hrozne veľa tomu určite dal i jeden z tvorcov, temný Dennis Lehane (Tajomná rieka, Zbohom baby, Prekliaty ostrov).. Lehane je muž, ktorý ide za doraz a to je cool. Akurát teda som moc nepobral, ako je možné, že skúsená polícia neprišla na to, ako Mr. Mercedes ukradol vozidlo. Ale to je teoreticky len detail - ak by na to aj prišli, asi ťažko by ich to doviedlo k vrahovi. ()

sochoking

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mno , zatiaľ štvrtá epizoda a stále sa mi to zdá, ako blbá dráma a nie temná kriminálka (a má vôbec byť?). Hned' v úvode, po odhalení záporáka ma začala intuícia nežne varovať a preto doposiaľ bola každá epizoda pre mňa boj. Lesba za pultom ma vytáča, záporák so svojou mamkou a ich nezaujímavou minulosťou a flashbackmi sa mi zdajú absolútne nezaujímaví a bez nápadu. Celý scenár mi príde nasilu vykonštruovaný akosi. Vždy mi vo filme vadilo, ked si hrdina sám so sebou nahlas vedie dialogy. Dnes si ten chuj pre zmenu vyčítal, že urobil veľkú chybu, že nakupoval jed u týpka, kde na neho civela CCTV kamera a starý ho navyše pozná. Ale je to len štvrtá epizoda , tak dávam tomu šancu. Osobne nerád hodnotím jednotlivé časti. Môj názor na to je, akoby som hodnotil film po každej polhodine a preto nechávam len tento bezbohý koment a budem sa modliť, aby to nabralo na grádoch. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úroveň je značne kolísavá. Ako fanúšik predlohy tu nachádzam len veľmi málo momentov, ktoré by ma potešili rovnako ako tomu bolo v knihe. Jediné čo je tu funkčné je Gleeson. Uvidím čo ďalší diel, potom to buď nechám tak, alebo budem pokračovať. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama